Užijte si sezónu zábavy, odpočinku a sportů

Začíná nejkrásnější období roku plné zábavy, relaxace a výletů. S krásným počasím mnoho z nás uvažuje nad tím, jak si zpříjemnit pobyt na zahradě, kam se vydat na výlet, jak si zpříjemnit dovolenou. V největším showroomu vířivek, elektrokol a potřeb pro zahradu Hanscraft najdete nejen inspiraci, ale především vybavení pro vaše domácí lázně, venkovní posezení, aktivní dovolenou, nebo také kulinářské zážitky.

Masáž, která osvobozuje tělo i mysl

Po dlouhém pracovním dnu, nebo náročném fyzickém výkonu touží naše tělo po odpočinku. Nejlepší způsob, jak ho odměnit, je masáž. Ovšem není masáž jako masáž. Co takhle hydromasáž? Kombinace vody a masážních trysek je naprosto jedinečná. Voda očišťuje naše tělo, masážní trysky uvolňují ztuhlé svaly a klouby, napomáhají regeneraci, zlepšují cirkulaci krve a posilují náš imunitní systém. Tuto jedinečnou hydroterapii zažijete ve vířivkách, které si můžete pořídit domů. Je jen na vás, jestli si vyberete pevnou vířivou vanu, která vám vydrží léta, nebo zvolíte nafukovací variantu, která je finančně dostupnější a má výhodu mobility.

Pevné vířivé vany se hodí do interiéru i exteriéru. Nabízí dostatek pohodlí pro 2-6 osob. Existují také vířivé vany v kombinaci s bazénem s protiproudem, tzv. swim spa. Plavecký bazén může být od vířivé vany oddělen, nebo může být součástí bazénové části.


Nafukovací vířivé vany MSpa jsou podstatně levnější než klasické pevné vířivky. Mají však omezenou dobu životnosti. Jejich velkou výhodou je mobilita. Během sezóny můžete měnit jejich pozici, nebo si vířivku vzít třeba na chalupu. Po sezóně ji snadno zabalíte a uskladníte, abyste ji na jaře mohli opět jednoduše nafouknout. Na výběr jsou modely pro 2, 4 a 6 osob.

Navštivte největší showroom vířivek Hanscraft v Čestlicích nebo Liberci a prohlédněte si vystavené modely. Zároveň zde získáte všechny potřebné informace, podle kterých se budete moci správně rozhodnout, jaká vířivá vana se hodí pro vaši zahradu či terasu. Určitě je lepší přijít osobně a vše si nechat ukázat a vysvětlit od zkušených prodejců. Vířivé vany vyžadují určitou stavební připravenost, kterou byste neměli podceňovat.

Sportovní radovánky na kole i na vodě

Krásné počasí nás láká také k různým výletům na kole. Když si chcete vychutnat takovou projížďku a nemít přitom jazyk až na vestě, část námahy vám ušetří elektrokolo. S dostatečně silnou baterkou s ním zvládnete celodenní cyklovýlet. Pomůže vám s výšlapem do kopců, a to buďto v režimu asistovaného šlapání, nebo bez šlapání čistě za pomoci elektrického pohonu. Elektrokola je dobré vybírat podle typu užití – městská kola, horská kola, treková kola, skládací kola. O tom, jak si vybrat elektrokolo se dozvíte zde.


Když je na souši příliš velké teplo, nebo se prostě jen chcete projet po vodní hladině, zkuste nafukovací paddleboard. Paddleboarding se stal velmi oblíbený i v našich končinách. Hodí se pro plavbu na hladinách rybníků, jezer, řek i moří. Má široké využití. Dá se na něm cvičit jóga, rybařit, ale také surfovat na mořských vlnách. Snadno se nafukuje i sfukuje. Vejde se do báglu, který si můžete dát na záda nebo do kufru auta. Na paddleboardu můžete dokonce vozit domácí mazlíčky, ovšem jen pokud se nebojí vody.

Venkovní posezení i poležení

Zahradě nebo terase bez zahradního nábytku chybí určitá útulnost. Proto, abychom si mohli vychutnat kávu, dát si oběd na čerstvém vzduchu, opalovat se, nebo si jen zdřímnout, je zahradní nábytek nezbytný. Sedací soupravy a jídelní stoly se židlemi se hodí pro posezení s přáteli a rodinou.

Při výběru zvažte, co od posezení očekáváte. Pokud si chcete jen vychutnat kávu a popovídat si, zvolte sedací soupravu s nízkým konferenčním stolkem. Chcete-li však stůl využívat k servírování obědu či večeře je lepší zvolit klasický jídelní stůl s židlemi nebo křesly. Výška stolu vám zaručí pohodlné stolovaní, aniž byste se museli hluboce předklánět k talíři a mačkat si útroby.

K posezení na zahradě patří také grilování. Na to se většina z nás pokaždé neskutečně těší. Voňavé dobroty z grilu jsou příjemným zakončením dne. Grilovat se dá opravdu skoro všechno od masa, zeleniny přes tousty až po guláš, pizzu či polévku. Všestranné grily na dřevěné uhlí, plyn či elektriku nabízí Weber. Tato značka má bohaté příslušenství, díky kterému váš gril v létě funguje stejně dobře jako domácí kuchyně.

A když máme plné bříško? Natáhněme se! Poležení na zahradě je skvělou relaxací. Pokud si chcete jen odpočinout, podřimovat nebo si třeba přečíst knížku, zvolte lehátka se slunečníkem, která vás ochrání před slunečními paprsky a zároveň vám poskytnout dostatek pohodlí. Pro opalování je lepší volit klasická lehátka, na kterých se můžete otočit i na břicho a opalovat si záda. Tato lehátka se hodí k bazénu i vířivce. Nemáte-li bazén na zahradě, nezoufejte a zkuste si vybrat solární sprchu. Sprcha vás osvěží v horkých dnech. Výroba teplé vody vás nic nestojí. Stačí ji umístit na místo, kde slunce svítí většinu dne. Sprchy mají směšovač, díky kterému si můžete nastavit teplotu vody, abyste se neopařili. Taková solární sprcha totiž dokáže ohřát vodu až na 60oC.
14.05.2018 | PR
  • HANSCRAFT, s.r.o.

    HANSCRAFT, s.r.o. je výrobně obchodní společností se sídlem v Praze a vlastní výrobou kvalitních českých vířivých van v Chrášťanech u Prahy. Dále nabízí široký sortiment akrylátových i nafukovacích vířivek z dovozu, sauny a infrasauny, zahradní nábytek, grily Weber, solární sprchy, bazénové příslušenství a elektrokola.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444