Užijte si léto na nové kvalitní terase od české firmy WPC - WoodPlastic

I ta nejskromnější terasa z kvalitního kompozitu dřeva a polymeru dokáže vylepšit náš dům a jeho okolí. Navíc nám poskytne úplně novou dimenzi bydlení. Může být něco lepšího, než začínat nový slunečný den na čerstvém vzduchu, a přitom v bezpečí svého soukromí? Česká společnost WPC – WoodPlastic, výrobce a dodavatel teras, plotů a obkladů z kompozitního dřevěného materiálu, nabízí celou škálu originálních terasových prken, včetně montáže terasy.

Terasa je nenápadná, ale o to důležitější součást každodenního života. Je zde však jeden háček. Měla by být dostatečně kvalitní a péče o ni by neměla vyčerpávat. Proto je důležité vybrat si takovou terasu, která bude splňovat naše požadavky jak po estetické, tak po funkční stránce. A to je jeden z hlavních důvodů, proč se stále více zájemců kloní k terasám z takzvaného dřevoplastu.

Kompozitní materiál umožňuje klást na venkovní prostory, jako jsou zahrady, balkóny, lodžie nebo střechy, podobné nároky, jaké máme na obytné místnosti v interiéru domu. Jeho hlavní výhoda tkví v tom, že tak činí bez potřeby větší údržby při zachování všech klíčových vlastností, jako jsou atraktivní vzhled, příjemný a bezpečný povrch a mimořádná odolnost. Péče o terasu z WPC vyžaduje minimum dodatečných investic, jak časových, tak především finančních.

České terasy WoodPlastic®

Prkna WoodPlastic® se vyrábějí ve středočeských Bukovanech za pomoci přesné laserové technologie z patentované výrobní směsi. Ta obsahuje čistou, pečlivě vybranou dřevitou moučku z obnovitelných zdrojů (PEFC), obohacenou o vysokohustotní polymer obdobného typu, jaký se používá ve zdravotnictví. Díky originální směsi a ověřené technologii výroby odolávají prkna WoodPlastic® dlouhodobě všem rozmarům počasí včetně mrazu nebo slunečnímu záření. 



Barvy prken po vyzrání nešednou a zůstávají na pohled stále přitažlivé. Prkna jsou minimálně nasákavá a zůstávají rezistentní vůči bazénové chemii i slané vodě. Prkna WoodPlastic® jsou zdravotně nezávadná, neobsahují PVC a jsou 100% recyklovatelná. Na jejich protiskluzovém povrchu se netvoří třísky ani štěpy a nedochází u nich ke kroucení, drolení nebo lámání.

Velká nabídka povrchů a barev

Povrchy teras z Bukovan splňují veškeré bezpečnostní normy, přesto jsou příjemné na dotyk a atraktivní na pohled. Zájemci si mohou vybírat z povrchů evokujících luxusní exotické dřevo, ale i přírodních vzorů v kombinaci s nepravidelným žíháním. Zajímavá jsou elegantní hladká prkna s jemným povrchem, ale i prkna s atraktivním designem drásaného dřeva. Vděčná je klasika v podobě čistých drážkovaných linek, ideálních pro bezpečný pohyb na terase za deště a kolem bazénů.


Nabídka barevného provedení prken WoodPlastic® zahrnuje celou škálu jemných přírodních odstínů. Ty se pohybují od béžového cedru přes decentní teakový, narůžovělý Merbau, čokoládový Palisander, tmavší, seriózně působící Wenge, klasický Eben s viditelnou strukturou světlejších dřevitých vláken na černém pozadí až po ocelově šedý Inox.

Bezplatný návrh a profesionální instalace

Pokud už si dáte tu práci a vyberete ta správná prkna, je nezbytné terasu dobře nainstalovat. Za reprezentativním vzhledem a dlouhodobou odolností teras WoodPlastic® bez ztráty jejich vlastností je kvalitní skryté kotvení prken. Důmyslný systém z hliníku zahrnuje spojky, klipy a nosiče, které do sebe přesně zapadají a zajišťují pevnost konstrukce bez nutnosti vrtání. Konstrukce je pevná, odolná a lze s ní snadno manipulovat, což urychluje montáž.

S instalací vaší terasy vám mohou pomoci vyškolení partneři společnosti WPC - WoodPlastic. Zkušení profesionálové vás po dohodě bezplatně navštíví kdykoli a kdekoli v ČR. Pomohou vám vybrat ta nejvhodnější prkna, zdarma vypracují návrh terasy a předběžnou kalkulaci a seznámí vás s podrobnostmi montáže a následně vaši novou terasu profesionálně nainstalují. 


Další informace o produktech WoodPlastic®, inspirativní fotografie, praktická doporučení a mnohem více najdete www.woodplastic.cz.
18.05.2020 | PR
  • WPC – Woodplastic a.s.

    WPC – Woodplastic a. s. je český výrobce originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a polymeru. Společnost je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu disponuje nejpokrokovější technologií výroby kompozitních prken na světě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444