Už jste slyšeli o metodě vaření SOUS VIDE?

Představujeme možnosti vakuové baličky od značky SENCOR

Sous vide, tedy vaření ve vakuu. Metoda, která se donedávna využívala především v luxusních restauracích, je nyní dostupná i pro domácí kuchaře. Její výhodou je zachování prospěšných látek v surovině.

Suroviny vložíte do sáčků, které jsou pro tento způsob přípravy určené, a zavakuujete je speciální vakuovačkou. Je třeba dodržovat teplotu lázně pro přípravu jednotlivých surovin a také čas, po který je třeba zavakuované suroviny uvnitř ponechat.

Pokud tato pravidla dodržíte, dosáhnete nejlepších výsledků jak v chuti, tak i šťavnatosti. Jak dlouho vařit a při jakých teplotách jednoduše naleznete na internetu.

S vakuovou baličkou SENCOR SVS 3010 snadno uchováte potraviny čerstvé a kvalitní. Prodloužíte jejich trvanlivost až na pětinásobek! Díky vakuování zachováte všechny nutriční hodnoty i aroma dané suroviny a zamezíte vysušování. Balička má velmi jednoduché ovládání, dvě rychlosti vakuování. Součástí baličky je i hadička na externí odsávání vakuových boxů a je kompatibilní s různými druhy vakuových fólií. K dostání je již se základní sadou drážkových fólií.

Dostupná je za cenu 1799 Kč.
 
Vařit pak můžete buď v klasickém hrnci a měřit si teplotu, nebo přímo v určených parních lázních. Doporučujeme také speciální hrnec Rýžovar SRM 1800 SS,  který dokáže udržet přesně nastavenou teplotu.  Lze v něm vařit rýži, polévky, čočku i jiné přílohy. Dostupný za cenu 699 Kč.
05.10.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444