Uvažujete nad novou koupelnou? Navštivte koupelnové studio Elements

Plánujete-li novou koupelnu, nejspíš vaše první kroky povedou do koupelnového studia, kde získáte potřebné informace, spoustu inspirace a odborné poradenství. Síť koupelnových studií Elements najdete ve všech větších regionech ČR. Mezi první pobočky, které byly otevřeny již více než před 10 lety, patří také studio v Napajedlích u Zlína. Nyní prošlo kompletní rekonstrukcí, aby mohlo zákazníkům nabídnout komplexní služby a koupelnové vybavení v souladu s nejmodernějšími trendy.

V koupelnovém studiu Elements se o vaši novou koupelnu postarají od A do Z, od umyvadel, baterií přes vany a sprchové kouty až po koupelnové doplňky a nezbytné detaily. Šíře nabídky bude vyhovovat zájemcům o standardní koupelnu, ale i náročným zákazníkům, kteří kladou vysoké nároky na design a funkčnost.


Dalším benefitem koupelnového studia je odborné poradenství. „Při osobní konzultaci se snažíme pochopit požadavky zákazníka a vybrat pro něj koupelnové vybavení takříkajíc „na míru“. Následně pro jeho přesnější představu ­vyhotovujeme grafické návrhy koupelen, a to včetně kladečského plánu obkladů a dlažeb včetně cenové nabídky. K našim dalším službám patří i možnost doporučení montážní firmy přímo z regionu, kde se nachází dům zákazníka nebo doprava vybraného zboží až na stavbu," upřesňuje paní Michaela Kolářová, vedoucí studia v Napajedlích.
 
Koupelnoví specialisté s vámi domluví pevný termín schůzky, na které společně proberete vaši představu, požadavky a porovnáte je s technickými podklady. Získáte konkrétní návrh koupelny i s kompletní cenovou nabídkou.


 

Nadčasovost a jednoduchost

Stejně jako mnoha dalším odvětvím interiérového designu, i koupelnám vévodí minimalismus. Od koupelny se požaduje především funkčnost a snadná údržba, upřednostňují se čisté linie a elegance. U obkladů a dlažeb se těší největší oblibě velké formáty v přírodních odstínech. Ve studiu Elements seženete vybavení mnoha designových řešení pro jakýkoliv styl.



Kvalita s prověřenou a stabilní značkou za zády

Značka koupelnových studií Elements patří do skupiny jednoho z největších velkoobchodů TZB v Evropě, společnosti ­Gienger s.r.o. To znamená, že vedle stability silné prověřené značky, která působí na trhu již déle než 30 let, nabízí pouze kvalitní prověřené výrobky renomovaných dodavatelů. Studio Elements díky této spolupráci dokáže nabídnout zákazníkům také kompletní dodávku všech materiálů pro zhotovení rozvodů vytápění, odpadů, rozvodů vody nebo dodávku topných zdrojů, jakými jsou plynové kondenzační kotle, tepelná čerpadla nebo elektrokotle. V současné době studio zajišťuje také dodávku a montáž fotovoltaických elektráren včetně bateriových úložišť, to vše samozřejmě s možností vyřízení dotace.



Zdroj: Tvstav.cz
09.01.2024 | PR
  • GIENGER spol. s r.o.

    GIENGER spol. s r.o. je součástí silné evropské obchodní GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání a elektro. Holding GC SKUPINA tvoří v roce 2016 celkem 8 společností.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444