Uvařte si vydatnou polévku za pár minut v polévkovači Morphy Richards

Nedílnou součástí každého jídelníčku jsou polévky. Jsou vydatné a výživné, obsahují řadu vitamínů, minerálů, uhlohydrátů i vlákniny a v oblibě je mají také děti. Jejich příprava může být nyní opravdu jednoduchá a rychlá. Britská společnost Morphy Richards totiž představuje digitální polévkovač, který pokrm uvaří za vás.

Polévkovač Morphy Richards se představuje

Tento chytrý spotřebič pro přípravu polévek má objem 1,6 litru, a tedy se z něj snadno nají až čtyři osoby.

Je vyroben z nerez oceli, ve víku je zabudována mixovací čepel, která díky svému speciálnímu designu odvádí prvotřídní výkon a je až 12x odolnější proti ztupení. Právě díky tomuto mixovacímu tělesu dokáže polévkovač připravit pokrmy nejrůznější hustoty a konzistence. Na přehledném digitálním displeji si můžete vybrat z pěti různých funkcí, které zaručí dokonalý výsledek. V polévkovači tak lze připravit jemný krém i hutnou polévku, stejně jako ovocné koktejly. Díky restovací funkci v něm lze navíc osmahnout zeleninu či slaninu a připravit tak správný polévkový základ.



Domácí polévky, soté i ovocné koktejly z polévkovače Morphy Richards lze připravit s časovou úsporou. Veškeré ingredience totiž stačí jen očistit, pokrájet a vložit do hrnce. Polévkovač již pokrm sám uvaří i rozmixuje na požadovanou konzistenci. Polévku uvaří za 21 minut a ovocný koktejl připraví do dvou minut. Dokončení přípravy pokrmu pak signalizuje zvukovým signálem.



Polévkovač má jednoduchou konstrukci, vnitřek je potažen trvanlivým teflonovým povlakem. Jeho údržba je proto velice jednoduchá, stačí jej umýt teplou mýdlovou vodou. Stabilita je zaručena nožičkami s protiskluzovou úpravou a tepelně izolované madlo je samozřejmostí.



Připravte dětem dobrou polévku i vydatnou kaši

Příprava výživné kaše pro dítě zabere nějaký čas. Spousta matek se proto uchyluje k nákupu instantních směsí. Ty se ale často svým složením, obsahem živin i vitamínů plnohodnotným kaším nevyrovnají a jejich cena je většinou vysoká. Existuje však jednoduché řešení. Málokdo si totiž uvědomuje, že populární domácí polévkovače zvládnou kromě vynikajících polévek a omáček připravit i vydatnou kaši.

Domácí dětské kaše jsou vždy čerstvé a obsahují tím pádem jen to, co mají děti rády. Nejsou v nich žádné chemické náhražky a nad jejich přípravou máte plnou kontrolu. Když použijete rýži nebo jáhly, máte jistotu, že výsledný pokrm nebude obsahovat ani lepek. Navíc všechny ingredience zakoupíte velmi levně v každé prodejně zdravé výživy nebo v supermarketech.

Polévkovač od britského výrobce Morphy Richards obsahuje zabudovaný mixér, který zvládne vyrobit velmi jemnou kaši. Tento polévkovač navíc pojme až 1,6 litru, tudíž vždy můžete vyrobit více kaše a uchovat ji v chladničce do příštích dnů.
Společně s odborníky z Morphy Richards přinášíme dva recepty, které zvládne v polévkovači připravit každá zaneprázdněná máma:

Rýžová kaše

Ingredience na jednu porci:

250ml hrnek rýže
polévková lžíce cukru
čajová lžička másla
ovoce dle výběru
Rýži propláchněte ve studené vodě. Na jeden 250ml hrnek vody použijeme dvě polévkové lžíce rýže. Směs nalijeme do polévkovače a přidáme ovoce, které máme zrovna při ruce. Ovoce není nutné nijak porcovat, jen peckoviny zbavíme pecek. Polévkovač má zabudovaný mixér, který ovoce zpracuje sám. Pokud chceme zajistit v ovoci co nejvíce vitamínů - přidáme ho do kaše až na samém konci a směs necháme ještě jednou rozmixovat. Následně přidáme máslo, mléko a cukr.

Zavřeme polévkovač a míru mixování nastavíme na maximum. Za cca 21 minut je kaše hotová. Kaši ochutnáme, případně dochutíme mlékem a cukrem a necháme ji vychladnout do požadované teploty.

Jáhlová kaše

Ingredience na jednu porci:

250ml hrnek jáhel
polévková lžíce cukru
čajová lžička másla
ovoce dle výběru
Jáhly nejprve propláchneme ve studené vodě. Pokud jáhly nejsou čerstvé - spaříme je na chvíli ve vroucí vodě. Odstraní se tím případná hořká chuť. Jáhly společně s ovocem přidáme do polévkovače. Zavřeme polévkovač a míru mixování nastavíme na maximum. Vaření nastavíme na 28 minut. Hotovou kaši ochutnáme, případně dochutíme mlékem a cukrem a necháme ji vychladnout do požadované teploty.
Polévkovač od Morphy Richards je vyroben z nerez oceli, ve víku je zabudována mixovací čepel, která díky speciálnímu designu odvádí prvotřídní výkon a je až 12x odolnější proti ztupení. Na přehledném digitálním displeji si můžete vybrat z pěti různých funkcí, které zaručí dokonalý výsledek. Díky restovací funkci v něm lze navíc osmahnout zeleninu či slaninu a připravit tak správný polévkový základ. Polévkovač má jednoduchou konstrukci, vnitřek je potažen trvanlivým teflonovým povlakem. Jeho údržba je proto velice jednoduchá, stačí jej umýt teplou mýdlovou vodou. Stabilitu zaručují nožičky s protiskluzovou úpravou a tepelně izolované madlo je samozřejmostí.
10.11.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444