Útulný domov se značkou SCANquilt

Značka SCANquilt zní seversky, přesto se jedná o českou značku, která se úspěšně rozvíjí na českém a slovenském trhu již 25 let. Ve všech větších městech můžete v obchodních centrech navštívit prodejny SCANquilt, kde se možná nejdříve budete cítit ztraceni v šíři nabídky přikrývek, polštářů, povlečení, prostěradel, dekoračních plédů a polštářku, ručníku, osušek, županů, koupelnových předložek, prostírání, ubrusů, utěrek, sedáků a mnoha dalšího zboží...

Po chvíli se vás však ujme příjemná a zkušená prodavačka, která vám pomůže se v tomto světě ložních a dekoračních textilií zorientovat a vybrat, po čem toužíte. Vysvětlí vám rozdíly kvalit, rozbalí a ukáže přikrývky nebo povlečení, které vám barevně doladí s prostěradlem nebo návlečky.

Každý chce mít doma lehké, splývavé a hřejivé přikrývky, pohodlné polštáře, na omak příjemné povlečení, savé a hebké osušky, které vás ráno i večer pohladí. Večer chcete usínat a ráno se probouzet v povlečení, které vás v zimě zahřeje, na jaře barevně osvěží, v létě dodá trochu romantiky a na podzim trochu nostalgie. A to vše najdete na jednom místě v prodejnách SCANquilt nebo na e-shopu. Nabídka více než 600 vzorů ohromí všechny věkové kategorie. Najdete vzory luxusní a elegantní v pastelových odstínech, venkovskou romantiku v rozkvetlé barevnosti, geometrické vzory v pánské klasice, ztřeštěné vzory pro teenagery, ale i dětské vzory pro nejmenší.

Bezpochyby nejprodávanější jsou na povlečení vysoce kvalitní hladké bavlněné satény s nežehlivou úpravou, na omak příjemné jemné úplety Jersey z česané bavlny, které nevyžadují žehlení. Nabídku doplňují krepy, flanely, někteří mohou dávat přednost damaškovému povlečení, hustě tkaným potištěným percalům nebo i běžné bavlně. Každý si najde v odpovídající cenové úrovni, materiálu a barevnosti to, co se mu líbí.

Kdo si nechal poradit a vyzkoušel vypínací úpletová prostěradla s lycrou, která jsou velmi trvanlivá a zachovávají si svůj tvar, již jistě jiná nekupuje. Stejné je to s osuškami, které jsou hebké a tělo rychle osuší díky bambusovému vláknu.

Vypravte se do prodejny SCANquilt a sami se přesvědčte o kvalitě. 48 prodejen po celé ČR a statisíce věrných a spokojených zákazníků za 25 let hovoří samy za sebe. 

www.scanquilt.cz
14.03.2017 | PR
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444