Ušetřete za topení

Je dobré myslet dopředu. A proto, přestože léto zatím tak docela neskončilo, vyplatí se porozhlédnout po správných krbových kamnech, které zútulní domov, až se ochladí. Seznamte se s produkty společnosti nejlevnejsi-kamna.cz, které představují spolehlivou a kvalitní volbu.

V případě těchto krbových kamen nejde pouze o kvalitu. Klíčová je zároveň příznivá cena. Všechny uvedené modely lze pořídit o celou pětinu levněji, než původně stály.

Krbová kamna Prity K1

Malá praktická krbová kamna jsou vyložena šamotovými deskami, součástí je litinový rošt. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekundární vzduch oplachuje sklo a nelze jej regulovat.

Krbová kamna Prity W17 TV

Výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Výměník je situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen. Součástí je litinový rošt. Na horní desce je umístěn čistící otvor. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekundární vzduch oplachuje sklo a nelze jej regulovat. Materiál: 3+4+5 mm plech, samovypalovací černá barva.

Krbová kamna Prity WD W24

Výkonná krbová kamna steplovodním výpěníkem. Výměník je situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen.

Krbová kamna Prity K1 W8

Praktická a výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Výměník je situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen.


Je to opravdu náročné si vybrat. Ale samozřejmě, jde o lepší variantu, než nemít "kam sáhnout". Pokud vás nabídka zaujala, navštivte web firmy, kde kromě variant krbů naleznete zároveň praktické varianty sporáků a další produkty.

04.09.2020 | PR
  • NEJLEVNĚJŠÍ KAMNA

    Internetový obchod nejlevnejsi-kamna.cz nabízí širokou nabídku kvalitních krbových kamen Prity, Kratki a Thalia za velice příznivé ceny. Další kategorií je řada produktů pro kempování, grily, vařiče, kuchyňské vybavení a mnoho dalších.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444