Ušetřete až 60 % energie s moderními stropními svítidly

Světlem vše začíná. Ráno ho zapnete, když se chystáte do práce. V šedém odpoledni oceníte alespoň trochu projasnění dne. Večer dokreslí tu správnou atmosféru ke čtení nebo sledování televize. Bez světla se jednoduše neobejdete, můžete na něm ale výrazně ušetřit.

Moderní LEDky šetří za vás

Zatímco svítidla s klasickými žárovkami plýtvají nejen energii, ale především vaše peníze, existuje mnohem příjemnější řešení jak pro vaše oči, tak pro vaši kapsu. Oproti žárovkám dokáží zářivky ušetřit až 80 % energie. LED svítidla vám ale ušetří ještě více elektrické energie, oproti zářivkám až 60 %!

Moderní LED svítidla si totiž berou to nejlepší od svých předchůdců a přicházejí s velmi příznivými čísly. Spočítejte si, kolik máte v bytě nebo domu stropních svítidel. Určitě jste přišli na to, že taková úspora už by se vyplatila.

Stropní svítidla, se kterými ušetříte

Nejen že vám LED venkovní stropní nebo nástěnná svítidla dokáží snížit účty za elektřinu, ale zároveň vypadají dobře. Obyčejné světlo nemusí být pro každého. Ta, která jsme pro vás vybrali, nejen dobře vypadají, ale také jsou připravena na podmínky v náročném prostředí díky ochraně IP 66, proti prachu a silné vodě, a nejvyšší ochraně před vnějšími mechanickými nárazy IK 10.


Obě svítidla pořídíte také ve verzi se senzorem pohybu, kterou oceníte především na chodbách nebo ve vnějších částech domu.

Další zajímavosti si můžete přečíst na blogu odborníků na svítidla.
15.01.2018

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444