Ušetřete až 20 % za topení!

V dnešní době je zdražování energií velkým problémem a ceny neustále rostou. Ušetřit za topení tak zní rozhodně lákavě, zvláště v této nelehké době. Podívejte se na pětici krbových kamen na tuhá paliva, které jsou schopny vám ušetřit až 20 % ceny!

Krbová kamna Prity K1

Malá praktická krbová kamna jsou vyložena šamotovými deskami, součástí je litinový rošt. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekundární vzduch oplachuje sklo a nelze jej regulovat.

Krbová kamna Prity W17 TV

Výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Výměník je situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen. Součástí je litinový rošt. Na horní desce je umístěn čistící otvor. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekundární vzduch oplachuje sklo a nelze jej regulovat. Materiál: 3+4+5 mm plech, samovypalovací černá barva.


Krbová kamna Prity WD W24

Výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Výměník je situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen.

Krbová kamna Prity K1 W8

Praktická a výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Výměník je situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen.

Sporák na tuhá paliva Prity 1P34

Menší sporák s výkonem až 10 kW, prosklené topeniště, trouba s teploměrem, litinová varná deska, možnost provedení horního pravého nebo levého vývodu kouřovodu.
14.02.2023 | PR
  • NEJLEVNĚJŠÍ KAMNA

    Internetový obchod nejlevnejsi-kamna.cz nabízí širokou nabídku kvalitních krbových kamen Prity, Kratki a Thalia za velice příznivé ceny. Další kategorií je řada produktů pro kempování, grily, vařiče, kuchyňské vybavení a mnoho dalších.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444