Ušetřete až 20 % za topení

Přemýšlíte, jak byste mohli ušetřit peníze za vytápění? Řešením mohou být krbová kamna, která vytopí prostor, kde trávíme většinu času. Kamna na tuhá paliva zvýší efektivitu vytápění a ušetří až 20 % výdajů za vytápění. Pořízení krbových kamen navíc výrazně změní vzhled vašeho interiéru, dodají mu na útulnosti a stanou se středobodem místnosti.

Krbová kamna Prity K1

Malá praktická krbová kamna jsou vyložena šamotovými deskami, součástí je litinový rošt. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekundární vzduch oplachuje sklo a nelze jej regulovat.

 

Krbová kamna Prity WD W15 a Prity K2 CP W13

Hledáte-li skutečně výkonná krbová kamna, doporučujeme krbová kamna Prity WD W15 a kamna Prity K2 CP W13. Obě kamna s teplovodním výměníkem a litinovou horní deskou jsou jasnou volbou. Výměník je situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen. Součástí je litinový rošt. Na horní desce je umístěn čistící otvor. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekundární vzduch oplachuje sklo a nelze jej regulovat. Horní strana kamen Prity WD W15 je lemována přesahující ocelovou lištou, která případně umožní vložení dlažby pro estetické dotvoření interiéru.

Krbová kamna Prity K1 W8

Praktická a výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Výměník je situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen.
 

Sporák na tuhá paliva Prity 1P34

Vedle klasických krbových kamen bychom rádi doporučili také sporák na tuhá paliva. Jeho hlavní funkcí sice není vytápění, ale prostor vytopit dokáže. Konstrukce sporáku je primárně určena k vaření a pečení. Tento menší sporák s výkonem až 10 kW má prosklené topeniště, troubu s teploměrem, litinovou varnou desku, možnost provedení horního pravého nebo levého vývodu kouřovodu.
24.04.2024 | PR
  • NEJLEVNĚJŠÍ KAMNA

    Internetový obchod nejlevnejsi-kamna.cz nabízí širokou nabídku kvalitních krbových kamen Prity, Kratki a Thalia za velice příznivé ceny. Další kategorií je řada produktů pro kempování, grily, vařiče, kuchyňské vybavení a mnoho dalších.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444