Ururu Sarara umí topit, chladit i čistit a vlhčit vzduch

Ururu znamená japonsky zvlhčovat, Sarara znamená odvlhčovat. Ururu Sarara je unikátní klimatizační jednotka japonské společnosti Daikin, která kromě chlazení a vytápění umí vlhčit vzduch či odvlhčovat, čistit vzduch i větrat, a to vše s minimálními provozními náklady díky nejvyšší účinnosti na trhu.

Větrá a čistí, vytápí i chladí, zvlhčuje i odvlhčuje – po celý rok, nejúsporněji na trhu

Všechny velikosti, jak v režimu vytápění, tak i v režimu chlazení, jsou v energetické třídě A+++ s celoroční účinnosti SCOP (vytápění) až 5,9 a SEER (chlazení) až 9,5. To znamená, že z jedné elektrické kW získáte průměrně  5,9 kW tepla či 9,5 kW chladu. Takto vysokých provozních hodnot jednotka dosahuje především díky novému ekologickému chladivu R32. Navíc velmi moderní design jednotky obdržel prestižní ocenění Red Dot Design pro rok 2013.

Nová Ururu Sarara – komplexní vzduchotechnická jednotka zajišťující kompletní péči o vnitřní vzduch u vás doma

Nová Ururu Sarara není pouze klimatizace a tepelné čerpadlo, ale je to komplexní vzduchotechnická jednotka pro rodinné a bytové domy. Oproti standardní klimatizaci dokáže i vlhčit vzduch a přivádět vzduch čerstvý. Zároveň díky technologii Flash Steamer a fotokatalytickému titan-apatitovému filtru dokáže perfektně čistit vzduch a zbavit ho až 97% alergenů. 

Proč je důležité věnovat pozornost vnitřnímu prostředí, ve kterém žijeme?

V našich zeměpisných šířkách stráví člověk průměrně 80 – 90 % veškerého času ve vnitřním prostředí – doma, v práci, v automobilu. Na čerstvém venkovním vzduchu tráví pouze 10 - 20 % svého času. Více než polovinu svého života trávíme doma a zhruba třetinu života strávíme v ložnici. Kvalita vnitřního vzduchu u nás doma tedy značně ovlivňuje naše zdraví. Starší objekty bývají vzduchově průvzdušné, dochází k častější výměně vzduchu a jeho kvalita bývá vyšší. Oproti tomu u nových či nově izolovaných objektů s utěsněnými okny bývá kvalita vzduchu velmi nízká a v některých případech dokonce i zdraví škodlivá. Důvodem jsou především požadavky na minimální energetickou náročnost a minimalizaci provozních nákladů. Jak tedy zajistit čistý a zdravý vnitřní vzduch a zároveň udržet provozní náklady velice nízko? Jednoduchým a cenově dostupným řešením může být právě nová Ururu Sarara.

Zajištění zdravého vnitřního prostředí, špičkového komfortu a minimálních provozních nákladů

Nová Ururu Sarara díky extrémně vysoké účinnosti dokáže vytápět, chladit, čistit vzduch, větrat, vlhčit či odvlhčovat s extrémně nízkými provozními náklady. Zajistí se tak zdravé vnitřní prostředí, požadovaný komfort a nízké účty za elektřinu.

Více informací se dozvíte na www.daikin.cz nebo na zákaznické lince 848 888 848. 
07.04.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444