Úchvatné pohledy z výšky

Už jste někdy viděli svůj dům a svůj pozemek z výšky? Je to fascinující pohled, který však zároveň ukáže mnohé, co ze země není patrné. Záběry z ptačí perspektivy zajímaly člověka od pradávna. Pohled z výšky může také výrazně pomoci při plánování - například kde postavit bazén se zastřešením nebo jak velké zakrytí terasy si pořídit.

Mimo jiné vám pohled z výšky poskytne dokonalou představu o tom, co si můžete na svém pozemku dovolit. Společnost Alukov, český výrobce bazénových a terasových zastřešení s pětadvacetiletou tradicí, natočil své realizace na opravdu zajímavých místech včetně některých exotických zemí.
 
 
Například v České republice blízko přehrady Seč nebo na Slovensku přímo pod hradem Beckov. Svá zastřešení zachytil také v USA, Jižní Koreji nebo v Tasmánii.
 
Alukov také uvedl na trh novinku: zahradní altán PERGOLA SPA, s dostatečným prostorem pro vířivou vanu a dalším místem pro relaxaci. Tato pergola je vybavena nad rámec běžných pergol účinnými slunolamy v bočních stěnách, jejichž design si můžete vytvořit dle vlastního vkusu. Elektrický posun střechy a střešního stínění je již standardem. Skvělý design a úžasný prostor v podání PERGOLA SPA se stane skutečnou ozdobou vaší zahrady.
 
 
Nechte se unášet na křídlech Alukovu. Více na www.alukov-worldwide.com.
28.03.2022 | PR
  • ALUKOV a.s.

    Alukov a.s. vyrábí zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení teras CORSO. Je ryze českou firmou a zastřešení vyrábí od roku 1995. V roce 2005 byla společnost Alukov spoluzakladatelem Evropského hospodářského zájmového sdružení IPC Team, který pomáhá výměně zkušeností na mezinárodní úrovni. Celkem má Alukov svá zastoupení v téměř 40 zemích světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444