UNI***Final jako veletržní novinka

Firma Schiedel přichází na veletrh variantu ukončení v nadstřešní části prvky UNI*** Final i pro své dvouprůduchové komíny. Prvky UNI*** Final představují inovaci nosného pláště komína nad střechou. Běžné tvárnice jsou v tomto případě nahrazeny betonovými prvky s povrchovou úpravou v imitaci cihel. Prvky jsou v barvě cihlově červené, jejich výška odpovídá výšce cihel.

Prvky UNI*** Final je výhodné použít tam, kde krov neumožňuje provedení obezdívky komína nebo kde není možné použít prefabrikovaný komínový plášť z vláknitého betonu.


Rychlejší a jednodušší montáž
Prvky nahrazují tvárnice, takže není třeba pro obezdívku osazovat krakorcovou desku. Osazují se na tvárnice a svojí nižší vahou se s nimi lépe manipuluje než s běžnými tvárnicemi. Proto je provedení nadstřešní části těmito prvky mnohem rychlejší a s menšími riziky.

K nejsilnějším výhodám komínových hlav UNI*** Final patří jednoduchá manipulace, jednoduchá montáž, úspora času a peněz, odolný, kvalitní materiál, plná funkce zadního odvětrání systému UNI*** PLUS (odvod vlhkosti z tepelné izolace), elegantní zakončení komína, jednoduché objednání i dodávka.
19.04.2005
  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444