U CAG má zdraví otevřené dveře

Tradiční výrobce dveří a vestavěných skříní klade vysoké požadavky na své výrobky. Dbá na jejich kvalitu, funkčnost, vzhled a v neposlední řadě na zdravotní nezávadnost. Zdravé bydlení je pro něj totiž prioritou.

Zdravotní aspekt vybavení interiéru je pro společnost CAG aktuálním tématem. Během svého 15letého působení na českém trhu udržuje vysokou úroveň jakosti i zdravotní nezávadnosti.
Jakým způsobem CAG chrání zdraví?
Z výsledků měření provedeného nezávislou zkušební laboratoří vyplynulo, že dveře CAG mají pětinásobně nižší únik formaldehydu, než pro tento druh výrobku povoluje evropská norma. Jak je to možné? 
 
  • Dveřní rámy jsou vyráběny z masivního dřeva, lepidla splňují přísné normy a deskový materiál je od dodavatelů, kteří vyrábějí technologií odpovídající nízké emisní třídě.
  • Dalším velkým plus je používání vodou ředitelných barev pro základní variantu lakování. Barvy jsou od českého výrobce a mají atesty a certifikace, jež splňují nejpřísnější hygienické normy.
  • V neposlední řadě je důležitým prvkem zasazení bezpečnostního skla do výplně dveří. To je doporučováno v místnostech se zvýšeným pohybem osob, v dětských pokojích nebo tam, kde jsou prosklené velké plochy. Úkolem bezpečnostního skla je minimalizovat riziko vážného úrazu. 
V nabídce firmy CAG jsou dva typy bezpečnostního skla. Sklo kalené je vhodné pro dveře se sklem umístěným v rámu. Při jeho „vysypání“ vzniknou vždy jen malé střípky bez ostrých hran. Lepené sklo se skládá ze dvou skleněných desek, mezi nimiž je bezpečnostní fólie. Při nárazu fólie sklo „podrží“, takže nedojde k jeho poškození. Tento druh skla je vždy používán u dveří typu TRIUMF, které mají boční frýzy a jejichž prostřední část tvoří jen sklo (není zde žádný horní ani spodní rám dveří).

Už jen do konce dubna
Nezapomeňte, že stále probíhá akce: 20% sleva na nejoblíbenější modely dveří se zárubní v dekoru laminát reliéf. Při objednávce dveří vám navíc společnost CAG poskytne kupón se slevou 20 % na vestavěné skříně. Kupon je přenosný a platí 6 měsíců. Více informací a seznam vzorkoven najdete na www.dverecag.cz nebo na zelené lince: 800 262 929.
10.04.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444