Tvrzený kámen nezná hranice

Život je jako pomyslná horská dráha plná zvratů, neočekávaných momentů a událostí.  Touha po klidu, harmonii a stabilitě si pohrává s myslí každého z nás. Takovým synonymem trvalých hodnot a jistot je kámen. Nositel síly, pevnosti, odolnosti a trvanlivosti. Nikdy nezklame, svojí přítomností a půvabem potěší.  Prozkoumejte svět tvrzeného kamene Technistone® ve všech jeho podobách a obměnách.

Není kámen jako kámen

Tvrzený kámen Technistone® je jedinečným potomkem přírody a vyspělé technologie. Tento technický či konglomerovaný kámen, ve světě známý také jako quartz, dostal do vínku ty nejlepší užitné vlastnosti. V mnohém předčí i kámen přírodní, včetně moderního nadčasového designu a snadné údržby. Základní ingrediencí je drcený křemen a další složky, jako jsou skleněné nebo zrcadlové fragmenty a barevné pigmenty, vše pevně spojeno pryskyřicí. Dokonalá harmonická souhra všech přísad společně tvoří jeden celek, jehož ojedinělá krása a pevný charakter si získá téměř každého. 


Elegantní konferenční stolek svým moderním vzhledem ozvláštní každou místnost (Ambiente Light, Noble Areti Bianco, Technistone®)

Inspirace přírodou

Příroda je mocná čarodějka, nestárnoucí a plná nápadů. Inspiraci pro nové dekory lze hledat ve všech koutech země i vesmíru. V nekonečnosti hvězd, na hřebenech hor, v samotném jádru sopky, na kamenech nebo budovách větrem a deštěm ošlehaných. Díky široké paletě barev a provedení materiál Technistone® září v projektech po celém světě a pomáhá proměnit pohádkový sen o dokonalém bydlení ve skutečnost.   
 
Pearl Lava, Pearl Delta, Pearl Rocca. To jsou názvy dekorů, které na začátku října 2020 společnost Technistone představila světu. Inspiraci našlo vývojové oddělení v hlubinách sopky. Erupce magmatické lávy, zrcadlící se v odstínech kolekce Pearl, dodává prostoru sílu, energii a zvláštní charisma pramenící z nezkrotnosti tohoto živlu. 


Krása pulzující nekonvenčnosti vycházející z nitra vulkánu. (Pearl Rocca, Pearl Delta, Technistone)

Atypické realizace

Tvrzený kámen je jako chameleon. Dokáže se proměnit v nejrůznější interiérové prvky a přinášet tak potěšení v rozličných formách. Jeho předností nejsou pouze unikátní sofistikované dekory, ale také bohatá variabilita využití. Své uplatnění Technistone® nachází v interiérech v podobě kuchyňské či koupelnové desky, barových pultů, kuchyňských ostrůvků, obkladů stěn, toaletních stolků, podlahové dlažby nebo parapetů. Nezklame ani v místech s vysokým zatížením a intenzivním provozem, jako jsou letištní haly, hotelové vestibuly či obchodní domy.

Magickou atmosféru s plápolajícími plameny, zvuk praskajícího dřeva a příjemné teplo navodí krb, jeden z nejtradičnějších prvků obývacích místností. I tady může tvrzený kámen zářit v podobě stylového obkladu. 


Srdce je tam, kde je domov. Domov je tam, kde je krb. (Crystal Absolute White, Crystal Athracite Pure, Technistone®)

Výrazný estetický solitér ve vícepatrových domech reprezentuje schodiště. Důležitý komunikační uzel, který se správným výběrem materiálu a designovým řešením může stát perlou každé domácnosti. 


Designově a prakticky řešené schody se stanou nejen potěchou pro oko, ale i pro duši.  (Taurus Terazzo White, Crystal Polar White, Technistone®)

Výrobky Technistone® podporují kreativitu a fantazii, inspirují.  Ať už v podobě kuchyňské pracovní desky se zástěnou nebo jako obklad stěn vstupní haly, originální vzhled a vysoká kvalita dodají krásu interiérům po dlouhá léta. Proto patří tvrzený kámen k často vyhledávaným materiálům mezi architekty a designéry. 
29.06.2021 | PR
  • Technistone, s.r.o.

    Společnost Technistone, s.r.o., se sídlem v Hradci Králové, je špičkovým světovým výrobcem tvrzeného kamene. Tento vysoce kvalitní materiál je pro své jedinečné vlastnosti a nadčasový design vyhledáván architekty, designéry i koncovými zákazníky. Zájem o tvrzený kámen TechniStone® neustále roste především v zahraničí, kde máme díky rozsáhlé distribuční síti zastoupení v desítkách zemí světa. Stále oblíbenějším se ale stává i v České republice. V roce 2019 se firma Technistone stala součástí americké společnosti Wilsonart® Engineered Surfaces, celosvětového lídra ve výrobě materiálů pro interiéry budov.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444