Truhlářství a podlahářství 2v1

Krédem firmy Šimlinteriér je kvalitní a rychle odvedená práce za příznivé ceny. Díky tomu, že Šimlinteriér zahrnuje v sobě jak truhlářství, tak i podlahářství, je firma schopna zařídit komplexně vaše bydlení. Všude v průmyslu se používá sloučení dvou a více služeb v jedno - a to z prostého důvodu - pro zjednodušení a zlevnění.

V dnešní uspěchané době rozhodně oceníte tuto výhodu i v řemeslnických službách. Spojení truhlářství a podlahářství vám ušetří množství času a samozřejmě i financí. Už samotný výběr 2 jednotlivých firem, včetně telefonické nebo elektronické komunikace, vás bude stát spoustu úsilí. Poté, co se vám podaří dohodnout jak podlaháře i truhláře, zjistíte, že zkoordinovat jejich činnost není vůbec snadné. Kromě truhlářů a podlahářů musíte ještě zajistit úklid. A poté, nedej bože, podlaháři z objektivních důvodů nestihnou termín, čímž vyřadí ze hry truhláře, kteří nemohou instalovat nábytek na míru. A vaše martyrium začíná znova.

Nemalujme hned čerta na zeď, ale tyto a podobné scénáře si už mnoho lidí zažilo na vlastní kůži. Podobným problémům a všem nežádoucím časovým prodlevám se vyhnete, pokud zvolíte Šimlinteriér. Firma vám připraví návrh na kompletní řešení od volby materiálu na podlahu, její pokládku, až po nábytek na míru, včetně vestavěných skříní, které vám vyrobí i na menší atypická místa (třeba pod schody). Tím bude zajištěno komplexní využití drahocenného prostoru vašeho bytu, a to při zachování elegantního stylu, naplňující vaše představy domova.

Jakou podlahu si můžete pořídit?


Podlahy dodává Šimlinteriér jak ze dřeva, tak umělé z vinylu, PVC či klasické linoleum. Pokud si budete přát, není problém ani pokládka vašeho koberce.

Dřevěné podlahy, ať už se jedná o palubky či parkety, jsou stále modernější a nejčastěji používané. Jejich nespornou výhodou je atraktivní vzhled a snadná údržba. To, že se v nich nedrží prach, ocení zejména rodiny, které mají ve svém středu někoho, kdo trpí alergií či astmatem. Dřevěné podlahy se nejčastěji volí do obývacích pokojů.

Krytiny z PVC a vinylu se volí do místností, které vyžadují hygienickou a voděodolnou podlahu se snadnou údržbou. Nejčastěji do kuchyně, koupelny nebo na toaletu. Vinylové podlahy a linoleum dodává firma od značek Tarkett, Armstrong, Designline, Thermofix a Floor Forever. Z výběrem vhodného materiálu vám rádi pomohou.

Jestliže se rozhodnete pro koberec, zajistí vám firma i jeho pokládku. Výhodou koberce je příjemné teplo od nohou i možnost volby jeho barvy, tak aby ladila s interiérem vašeho obydlí. Nevýhodou jsou pak náročný úklid a údržba.

Neprodleně poté, co je vaše podlaha hotová, pokračuje zařizování vašeho obydlí nábytkem na míru. V Šimlinteriéru jsou schopni vybavit všechny vaše místnosti od předsíně, přes kuchyň, koupelnu až po všechny obytné místnosti. Dodají vám dveře, židle, stoly, postele, poličky, věšáky i skříně (obyčejné či vestavěné a opatřené zrcadlem). Velmi výhodné je vybavit vaší kuchyň také kuchyňskou linkou na míru. Za přijatelnou cenu si zařídíte kuchyň podle vašich představ. Klienti často využívají také dřevěného obložení.

Pokud si zařizujete bydlení, je pro vás Šimlinteriér správná volba, od návrhu až po samotnou realizaci.
12.10.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444