Trigema zahajuje předprodej bytů nového projektu

CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy

Developerská společnost Trigema zahajuje předprodej bytů nového projektu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy. Projekt, který vyroste v Praze 15, nabídne celkem 66 bytů, které budou ve velikosti od 1+kk do 4+kk. Ceny se budou pohybovat od 54.000,- korun za m2. Během léta současně Trigema představí další své projekty.

Nový bytový dům, jenž bude v oranžovo-šedém kabátu, vychází z konceptu Chytré bydlení společnosti Trigema. Několik bytů je proto také navrženo v chytrém provedení modulů. Dům tak nabídne možnost koupit si i více bytů, které lze podle potřeb propojovat, nebo naopak oddělovat. Součástí projektu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy je například také energetická náročnost budovy skupiny B a s tím spojené využití vhodných materiálů, výkonné rekuperační jednotky či příprava pro možnost inteligentního ovládání vnitřních parametrů bytů.

„Chytré bydlení se již osvědčilo u našeho projektu 2Barevné Letňany, který jsme letos na jaře vyprodali po šesti měsících od jeho kolaudace. O vzrůstajícím zájmu o naše byty svědčí také skutečnost, že se poslední etapa letňanského projektu prodala téměř ve stejnou dobu jako jeho předchozí. Předpokládám, že CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy bude obdobně úspěšným projektem,“ říká generální ředitel společnosti Trigema Marcel Soural.
 
Téměř všech 66 bytů ve velikosti od 1+kk do 4+kk projektu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy bude mít terasu, balkón nebo lodžii. Prodej bytů spustí společnost Trigema v září letošního roku. Stavba bude ukončena zhruba za rok a půl.  Stavební práce zajistí dceřiná společnost Trigema Building. Architektem projektu, který vyroste v ulici Bolevecká, je Daniel Smitka. 

Horní Měcholupy jsou lokalitou, která v posledním období zaznamenává velký rozvoj. Vedle nové bytové výstavby celá oblast nabízí bohaté možnosti pro nákupy i oddych. V blízkosti je jednak třeba Hostivařský lesopark nebo také devíti jamkové golfové hřiště a související cvičné plochy.

Další informace o projektu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy naleznete na internetové adrese www.blv-byty.cz.
15.07.2015 | PR
  • Trigema a.s.

    Trigema je developerskou společností s přesahem do dalších aktivit. Výsledkem developerské práce jsou bytové domy Chytrého bydlení , které jsou v současnosti nabízeny už ve třech kvalitativních úrovních. Vedle té základní je to Plus a Premium.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444