Trigema spouští nový projekt

2Barevné Letňany

Společnost Trigema zahájila v květnu prodej nového rezidenčního projektu, který vyroste v oblíbené lokalitě v pražských Letňanech.

Nový projekt je situován do prostoru mezi ulicemi Beranových a Toužimskou a v návaznosti na předchozí velmi úspěšný projekt ponese víceznačný název 2Barevné Letňany.

V první etapě vzniknou tři bytové domy, v nichž bude celkem 69 bytů. Převládat budou tří a čtyřpokojové byty, k přízemním bytům navíc budou přiléhat předzahrádky, u všech ostatních bytů jsou balkóny, lodžie nebo terasy. Garážová stání budou umístěna v podzemním podlaží. Cena za metr čtvereční nepřesáhne 50 tisíc korun včetně DPH.

„ I v projektu 2Barevné Letňany zůstáváme věrni své strategii, kterou dodržujeme celých osmnáct let, co jsme na trhu“ upozorňuje Marcel Soural, generální ředitel společnosti Trigema. „Za ceny shodné s konkurencí nabídneme svým zákazníkům vyšší kvalitu a větší pohodlí.“

Letňany jsou v současnosti z hlediska prodeje nových bytů nejoblíbenější lokalitou v Praze.  Předchůdcem nového projektu Trigemy byly Barevné  Letňany, oceněné druhým místem v soutěži Best of Realty 2011.

18.05.2012 | tz
  • Trigema a.s.

    Trigema je developerskou společností s přesahem do dalších aktivit. Výsledkem developerské práce jsou bytové domy Chytrého bydlení , které jsou v současnosti nabízeny už ve třech kvalitativních úrovních. Vedle té základní je to Plus a Premium.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444