Tri lock - moderní kloubová dopravní a protierozní dlažba stavebnicového typu

Výška: 100 mm / 150 mm
Modul: 450 x 500 mm
Počet ks m2: 5,6
Hmotnost: 156 kg/m2 / 235 kg/m2
Pevnost v tlaku: do 50 MPa


Moderní kloubová dopravní a protierozní dlažba stavebnicového typu Tri-Lock,
poskytuje mimořádnou přizpůsobivost terénu (průhyb nahoru a dolů 120 cm), designovou pružnost a snadnou montáž bez použití malt a lepidel. Je vyráběna vibrolisováním betonové směsi, jejímiž základními komponenty jsou drcené kamenivo, písek, cement, plastifikátory a voda. Protierozní ochrana kloubovou dlažbou Tri-Lock se používá k zabránění splavování zeminy nejen na hrázích, březích a dnech vodních toků, rybníků a nádrží, ale i na svazích, které vlivem stavební činnosti zůstaly dočasně (ale i trvale) bez vegetačního krytu tak, by je bylo možné uvést pod vegetační kryt.

 

Pletivo Tri-Lock bylo vyvinuto pro vodní a inženýrské stavby a je vysoce flexibilní. Pokládá se suchou cestou. Lze jej aplikovat na svazích se sklonem až 60°. Pro uchycení postačuje jeho hmotnost a spolu s kloubovou vazbou znemožňuje, aby bylo nadzvednuto větrem, vodou nebo rostoucí trávou. Tri-Lock nezatěžuje životní prostředí. Je vysoce trvanlivý, odolný proti mechanickému poškození, vhodný pro zatravnění erozí ohrožovaných ploch, bezpečný pro pojezd sekaček udržujících zeleň. Nepotřebuje obrubníky. Jeho pokládka je možná i pod vodou. Tri-Lock je stavebnicí s jednoduchou montáží a po celou dobu své životnosti bezúdržbový.

11.06.2008

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444