Trendy v interiéru pro zimu 2016/2017: Vládnou zemité barvy

Měníte každoročně svůj šatník na základě nejnovějších trendů? Proč myslet pouze na oblečení? Začněte si všímat i módních změn v interiéru. Trendy na podzim a zimu 2016/2017 přejí nadčasovým barvám, se kterými si zpříjemněte období dlouhých zimních večerů.

Barvy, které frčí

Styl udávají převážně zemité barvy, proto je ideální khaki, béžová, hnědá, vínová nebo odstíny hořčicové. Pokud se s těmito barvami neztotožníte, sáhněte po tmavě modré, šedé nebo klasické černé, které zůstávají v kurzu i pro tuto sezónu jak v oblečení, tak v interiéru. Ne každý si dovolí zariskovat a těmito barvami vymalovat stěny bytu, ale nové barvy můžete zkusit na závěsech, roletách, polštářích a dalších bytových dekoracích.
 

Samet do domácnosti

Pro letošní podzim a zimu nemusíte radikálně měnit domácnost, protože to, co bude v kurzu, už tu bylo dříve a bude i později. Módu ovládne také samet, tak proč si ho nedopřát i doma. Sáhněte po stylových sametových polštářcích na sedačku ve vašem obýváku, v trendy šedé nebo tmavě modré barvě. Příjemný a měkký materiál vás v sychravém počasí zahřeje a doma navodí i útulnouu atmosféru. 
 

Stylová stínící technika

Vzhled interiéru snadno dotvoříte i vhodně zvoleným stíněním. Nejčastěji se používají pro zastínění interiéru vnitřní žaluzie, které vpustí do místnosti přesně tolik světla, kolik právě potřebujete. Chcete-li být netradiční a trendy, zvolte originální alternativu – rafinované skládané látkové žaluzie plissé, dekorativní vertikální žaluzie nebo luxusní japonské stěny, a to v neuvěřitelném rozsahu barev a stylů.

„Rolety i plisé jsou vyrobeny z barevně a tvarově stálých textilií, a můžete si vybrat z nepřeberné škály odstínů a dekorativních vzorů. V interiéru působí ležérně a romanticky, navíc se oproti vnitřním žaluziím snadněji udržují. Velké oblibě se těší i moderní screenové rolety,“ říká Jan Žižlavský ze společnosti Isotra. 
 

Zahalte se do vůně

Příjemná vůně je základem každé domácnosti. Podzimu i zimě budou vládnout orientální vůně obsahující hlavně maliny, ostružiny a různé bobule. Dokud domu nepustíte vánočního františka, zvolte vůni typickou pro toto období a užijte si domácí pohodu po svém.
14.10.2016 | PR
  • ISOTRA a.s.

    ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Na trhu působí již od roku 1992. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie , předokenní venkovní rolety , látkové rolety , solární žaluzie , plisse , japonské stěny , screenové rolety , sítě proti hmyzu , markýzy , verandy a v neposlední řadě pergoly .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444