Trendy solitérů a světelných linií od Elusia

Zumaline, Aurelia

Zumaline, Aurelia

Pokud pro vás osvětlení znamená víc než jen jednoduché světlo, zajisté si přijdete na své ve stylovém showroomu Elusia, na Sázavské ulici č. 30 v Praze na Vinohradech. Ve dvou patrech si můžete prohlédnout vše, co souvisí s osvětlením interiéru. Osvětlení od Elusia není zdaleka jen iluzí světla, je to vždy něco navíc.

Díky aktivní spolupráci s dodavateli při výběru novinek a jejich uvádění na trh zde najdete svítidla z řady trendsetterů zavádějících nové linie a styly svítidel vhodných do pracovních, domácích i průmyslových prostor. Pokud si nevyberete dnes, s jistotou lze říci, že příští měsíc se situace změní. Novinky v tomto showroomu se neobjevují jen párkrát v roce, ale takřka každý měsíc.

Hi-tech světelné novinky

V showroomu Elusia nenajdete výhradně jen designová svítidla. Funkčnost a modernizace jsou nevyhnutelností dnešní doby, bez kterých by byla atraktivnost jen prázdnou miskou. Nejmodernější LED technologie s kvalitními čipy, příjemné tóny barev, dlouhodobá účinnost, ruku v ruce s energetickou úsporou - to vše se zde promítá do solitérů a světelných linií. Neopomíjená je i praktická stránka s jednoduchou instalací, provozem, údržbou a komfortním užíváním.



Díky následování technických trendů si Elusia po dobu své 10leté přítomnosti na trhu s osvětlením vybudovala významnou spolupráci s předními architekty a designovými studii, stává se tradicí ve svém oboru. Stálí zákazníci jsou vizitkou spokojenosti a jejich opakované návštěvy při hledání řešení osvětlení firemních prostor a domácností dokazují správnou cestu Elusia. Pomáhají dávat smysl práce celému týmu pracovníků, přinášejí entusiasmus a nadšení.

Navzdor vybraným značkam, jako jsou Azzardo s klasickým až industriálním stylem, Zumaline s produktovými liniemi nebo technickým světlům Shilo, vycházejícím z jedinečné zakázkové výroby, se kterými má společnost nadstandardní vztahy a lety prověřenou spolupráci, je Elusia stále otevřená spolupráci s novými dodavateli. Hledání nových obzorů je nezbytné pro uspokojení stále rostoucích potřeb a nároků svého širokého publika.



Služby – samozřejmá přidaná hodnota 

Showroom Elusia nejsou pouze designové a technologické produkty. Luxus navíc mu dávají služby poskytované týmem profesionálních pracovníků s osobním přístupem a cílem vždy udělat maximum směrem k přáním a potřebám zákazníků. Ani zdánlivě nejde jen o pouhé poradenství a podporu při orientaci zákazníka v nepřeberném množství svítidel, které dnešní trh nabízí.

Nadstavbou běžného přístupu k zákazníkovi je možnost zapůjčení některých světel. Zákazník si tak může přímo ve svém interiéru vyzkoušet, zda jím vybraný model splňuje jeho představy, zapadá do jeho interiéru a splňuje nároky na technické požadavky.

Další bonusovou službou Elusia je zabezpečení dopravy zboží a nepřenášení nákladů za dopravu směrem k zákazníkovi. Elusia vám pomůže dostat nové světlo na požadované místo v rámci České republiky bez poplatků.

Přesto, že vše dohromady může znít nadstandardně, světla od Elusia si bez rozpaků může dopřát každý. Snahou společnosti je udržet standard kvality a ceny v přijatelné hladině. Svítidla Elusia mohou díky tomu zazářit v každém prostoru. I ve vašem. 



Více se dozvíte na adrese: https://www.elusia.cz/.
06.02.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444