Třásňový mop nové generace

Je pro vás vytírání podlahy stále noční můrou? Nesnášíte máčení rukou ve špinavé vodě, a komu by se chtělo stále dokola lézt po čtyřech? Avšak hospodyňka 21. století chce mít uklizeno perfektně, rychle a snadno…Naštěstí ideální pomocník existuje!

S vylepšeným mopem Easy Wring and Clean TURBO od Viledy jsou všechny představy o skvělém úklidu předem splněny.

Mop je neobvyklý svou velkou hlavicí z mikrovláken, která skvěle vyčistí podlahu od mastnoty a nečistot. Optimálního výsledku čisté a zároveň rychle suché podlahy dosáhnete díky praktickému ždímacímu systému. Stačí sešlápnout pedál a hlavice bude vyždímaná dle vašich potřeb, a to bez zbytečného ohýbání a namáčení rukou. Easy Wring and Clean TURBO vyždímá mop za vás bez jediného pohybu navíc.

Jelikož je s mopem tak málo námahy, je také ideálním pomocníkem pro seniory. Protože zbytečná námaha u mopu od Viledy skutečně nehrozí.
 
Třásňový mop má jedinečnou náhradu ze dvou druhů třásní. Optimální absorpci vody a pohlcení každodenních nečistot zaručují bílé třásně ze 100% mikrovláken. Odolnou hrubou špínu odstraní jedním tahem abrazivní červená vlákna. Ačkoli si mop poradí i s nejodolnější špínou, nemusíte se bát poškrábání podlahy. Trojúhelníkový tvar hlavice zajišťuje i vyčištění špatně dostupných rohů.

Easy Wring and Clean TURBO se vyznačuje kbelíkem, který je nejen lehký, ale má také podélnou rukojeť pro vyvážené a stabilní přenášení, které je usnadněné držákem na tyč mopu. Při ždímání vám zároveň nehrozí vyšplouchnutí vody ven z kbelíku, a to díky speciálně navrženému tvaru ždímače. Pro pohodlné a intuitivní vylévání špinavé vody je zabudován i otvor v přední části kbelíku. Již se nemusíte obávat nevzhledných kaluží vody při ždímání nebo vylévání špinavé vody.

Mop má kvalitní teleskopickou tyč s nastavitelnou maximální délkou 125 cm. Mycí návlek mopu můžete opakovaně prát v pračce i na 60 °C a v případě potřeby výměny je hlavice dostupná i samostatně.

Easy Wring and Clean TURBO je vhodný na všechny typy podlah. K dostání je v běžných sítích hypermarketů/hobby marketů od 949 Kč.

Udržet si pořádek nikdy nebylo tak snadné!
Více informací najdete na shop.vileda.cz
01.09.2016 | PR
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 70 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444