Trampolína na zahradě - prostor pro sport i zábavu celé rodiny

Potřebujete si zlepšit a udržet fyzickou kondici? Chtěli byste zhubnout, rozproudit lymfatický systém nebo zdokonalit pohybové a motorické dovednosti? Pokud navíc máte děti a vyhledáváte příležitosti pro jejich sportovní a herní aktivity, pak je pro vás ideálním řešením trampolína. Toto sportovní  zařízení v současné době získává stále větší oblibu ve fitness centrech i v domácnostech.

Skákání na trampolíně je totiž kromě pozitivních účinků na zdraví a tělesnou kondici, současně zábavné a hravé. To ocení nejen děti, ale i dospělí. Tělo se při cvičení na trampolíně uvolní, protože ve vzduchu má stoprocentní volnost pohybu a současně se svalstvo celého těla zahřívá a protahuje. Skákání vyžaduje značný výdej energie a současně zapojuje do činnosti svaly celého těla. Proto se cvičení na trampolíně stává stále oblíbenější fyzickou aktivitou při udržování kondice i při redukci hmotnosti. Skákání je energeticky srovnatelné se stejně dlouho trvajícím během, ale na rozdíl od joggingu mnohem méně zatěžuje klouby.

Zajímavým přínosem cvičení na trampolíně je podpora činnosti lymfatického systému, který vyplavuje z organizmu toxiny a škodlivé látky. To podporuje úbytek hmotnosti a redukci nadměrného zavodnění. Pro ženy, které se snaží hubnout a redukovat celulitidu, je trampolína ideálním řešením.



Pro děti je trampolína prostorem pro každodenní dovádění, vybití přebytečné energie a podporu fyzické kondice a rozvoje motoriky. Navíc, pokud trampolínu umístíte na zahradu, dětské aktivity máte plně pod kontrolou. Trampolína na zahradě je kdykoliv k dispozici nejen pro děti, ale i pro celou rodinu.

Díky moderním materiálům, které se při výrobě trampolín používají a bezpečnostním prvkům, které jsou součástí základní výbavy kvalitních modelů zahradních trampolín, je cvičení na trampolíně nejen zábavné a zdraví prospěšné, ale také bezpečné. Ukázkou kvalitních a vysoce bezpečných trampolín jsou například modely HOOPI® od Marimexu.
05.03.2018

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444