Toužíte po změně? Najděte si svůj styl bydlení

Jste romantická duše nebo spíše rebel? Pomůžeme vám zařídit interiér v jednotném stylu, v souladu
s vaší podstatou. Najděte si svůj styl bydlení pomocí nábytku, který je vašemu srdci nejblíže a žijte v harmonii.

Máte pocit, že je těžké vzájemně sladit nábytek a doplňky v jednotném stylu? Toužíte po změně, ale nevíte jak na to? Styl je vlastně jednotící myšlenka, díky které jsou jednotlivé prvky interiéru
v souladu. Společnost Nábytek Harmonia vám poradí, jak na to, abyste se cítili doma příjemně a sami sebou. Zastavte se a zamyslete se nad tím, co máte rádi. Je vám blízká přirozenost, přírodní prvky a romantický venkov? Nebo jste spíše městský typ milující řád, jednoduchost, praktičnost a technologické vychytávky?

Venkovský & Provence styl

Oba tyto styly jsou typické tím, že z nich cítíte příjemné teplo a útulnost. Často se prolínají a je
v podstatě nemožné je od sebe oddělit. Obvykle kombinují romantické vzory a masivní či klasicky
vypadající kusy nábytku. Ponechává se dřevěný dekor, popřípadě se používá nátěr ve světlých
barvách. Kombinují se s pastelovými barvami, tón v tónu. Ideální je mít v interiéru také živé květiny
ve vázách nebo suché vazby lučního kvítí, bylinek či levandule.

Obývací stěna Annie, Postel s úložným prostorem Annie 160x200cm

Romantický & Vintage styl

Pro romantický styl jsou typické jemné barvy v neutrálních tónech, jako je růžová, šeříková nebo krémová. Používají se jemné látky, krajky, tyly a velmi časté jsou nebesa nad postel. Společným jmenovatelem je ženskost. Hlavní myšlenka vintage stylu spočívá v kombinování nových prvků s těmi starými, plnými příběhů. Vzniká tak jednoduchý a elegantní prostor, kde je nejdůležitější pohodlí, které dokonale harmonizuje s osobností obyvatele. Často se do interiéru přidává čalouněný nábytek se vzory květin či ptáčků. Vzájemně se tyto styly skvěle doplňují.


Romantická kolekce dětského nábytku Betty v šedé a růžové variantě

Tematický styl

Přestože hrdina může dřímat v každém z nás, převážně se tematicky zařizují pokoje pro děti. Nábytek, barvy a dekorace mají společný motiv, kterým může být oblíbený film, sport, hračka či hrdina. Mohou být v podstatě v jakýchkoli barvách i designech a oblíbené jsou u dívek i chlapců. Pro chlapecké pokoje dnes již nejsou ojedinělé ani zvukové a světelné efekty, jaké vám může nabídnout například postel ve tvaru auta, kterou lze doladit celým pokojíčkem v rally stylu. Výjimkou nejsou ani pokoje princeznovské, námořnické či vyloženě pirátské. Takový nábytek podporuje a rozvíjí dětskou fantazii, které se meze nekladou.


Dětský pokoj Messi, Dětský pokoj Hero

Moderní & Víceúčelový styl

Jedná se nábytek, který kromě moderního vzhledu v sobě zahrnuje více způsobů použití nebo
obsahuje všelijaké vychytávky. Mohou to být například USB porty zabudované přímo v čele postele či pracovním stole, u kterých si můžete pohodlně nabít mobil nebo tablet. Dále to můžou být různé
úložné kapsičky, rozdělovače, háčky na tašku, kapsáře, magnetické anebo klasické černé tabule, které se popisují křídou, skryté poličky a úložné boxy. Tento moderní styl s technologickými vychytávkami je ideální pro mladé lidi a velmi jej ocení především studenti.


Velký dětský pokoj Sirius
Typickým představitelem víceúčelového nábytku jsou rostoucí dětské postýlky, které můžete začít
používat hned po příchodu z porodnice, a když dítě povyroste, jednoduše je přestavíte do podoby
dětské postele. Postýlka se prodlouží o šířku přebalovacího pultu a odstraní se bezpečnostní bočnice. Díky rozložení na jednotlivé komponenty získáte dětskou postel a praktickou komodu, které můžete v pokoji libovolně rozmístit. Existuje ale také více variant takových postýlek. Jiné po rozložení dají vzniknout psacímu stolu, komodě, skřínce a samozřejmě větší dětské posteli, vhodné například do 12 let věku.


Bílá dětská rostoucí postýlka Betty s přebalovacím pultem

Industriální styl

Industriální styl je v současné době velmi oblíbený pro svoji nevšednost. Často je mu vyčítána přílišná strohost, avšak my mu nemůžeme odepřít obrovské charisma. Kombinace teplého dřeva a chladného kovu je dokonalá, a díky ní si můžete zařídit bydlení nadčasově a inspirativně. Vaše hosty může hned ve dveřích pozdravit industriální předsíň nebo netradiční zrcadlový botník.


Předsíňová sestava Malaga

Jakmile si ujasníte, do jakého stylu byste rádi svůj domov proměnili, je více než vhodné všechny
místnosti stylově sjednotit. Jakmile jednou s proměnou začnete, stejně nejspíš nebudete chtít
přestat! Nábytek Harmonia vám na svém e-shopu umožní najít nejen ideální nábytek, ale také
matrace, textilie, interiérové doplňky, osvětlení, i dekorace. Prostě vše, co vám dopomůže doladit
interiér přesně podle vašeho přání a vkusu.
 
 
21.08.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444