To nejlepší z obou světů

Tyvek® AirGuard® Smart je pokročilá inteligentní technologie, která zajišťuje vzduchotěsnost a brání pronikání vlhkosti.Tento materiál plně vyhovuje vysokým nárokům kladeným na moderní obvodové pláště budov a snadno se s ním pracuje. Tyvek® AirGuard® Smart je jedinečná fólie vyvinutá odborníky, která je vhodná pro různé klimatické podmínky, chrání budovu před vlivy počasí a zlepšuje tepelně-izolační parametry.

Tyvek® AirGuard® Smart izoluje vnitřní vrstvy obvodového pláště a působí jako vysoce účinná parozábrana a vzduchová bariéra (s hodnotami vzduchotěsnosti bezpečně splňujícími kritéria pasivních domů) schopná při vyšší vlhkosti odvětrat dovnitř budovy uvězněnou nebo náhodnou vlhkost.

Umožňuje rychlejší odvětrání zabudované vlhkosti pocházející z nových stavebních materiálů (např. vlhkých krokví). Plní standardní funkci parozábrany – zabraňuje infiltraci vlhkosti z obytných prostor do stavební konstrukce, čímž minimalizuje riziko výskytu plísní a hniloby, které by jinak mohly napáchat rozsáhlé škody.

Díky proměnlivému odporu pro vodní páru, jehož hodnota sd se pohybuje od 0,2 m (1 MNs/g) ve vlhkém prostředí do 35 m (175 MNs/g) v suchém prostředí, umožňuje Tyvek® AirGuard® Smart rychlejší vysychání při stavbě i úsporu energie a vyšší komfort bydlení. 

Snadná aplikace umožňuje plynulou instalaci parozábrany z vnější strany bez rizika kondenzace vlhkosti na horní straně krokví. Předností tohoto materiálu je také to, že ho lze použít na rovné i šikmé střechy s podkladním pásem s vysokým difúzním odporem.

Značka Tyvek® zaručuje vysokou spolehlivost produktů a služeb. K produktu Tyvek® AirGuard® Smart proto získáte podrobnou instalační příručku a technickou podporu stavebního poradenského centra Tyvek®. 

Produkty DuPont™ Tyvek®a stavební fólie DuPont

Pokročilé stavební fólie DuPont™ Tyvek® vynikají svou vysoce kvalitní jednovrstvou strukturou. Prodyšné fólie Tyvek® jsou přirozeně paropropustné a zároveň vodotěsné. K jejich přednostem dále patří lehkost, ale také houževnatost. Umožňují snadnou instalaci, jsou naprosto spolehlivé a mají dlouhou životnost. Tyto fólie, které byly navrženy tak, aby chránily obvodový plášť budovy před vlivy počasí, mají optimální vzduchotěsnost a mohou snížit tepelné ztráty, zvýšit energetickou účinnost a přispět k vytvoření stabilního klimatu v budově.

Tyvek® je koncipovaný jako součást optimalizovaného, komplexního systému obvodového pláště, spolu s parozábranami Tyvek® AirGuard®, univerzální těsnící páskou Tyvek® FlexWrap NF a EZ a dalšími speciálními fóliemi, páskami a těsněním. Ke všem stavebním produktům poskytuje společnost DuPont služby, poradenství a technickou podporu na vrcholné odbornostní úrovni.

Více informací o produktech Tyvek® najdete na adrese: www.tyvek.cz.

 


17.02.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444