Tisíce možností pro váš interiér

Ať už hledáte dárek či chcete oživit vlastní interiér nádherným obrazem, vybírat můžete z tisíců možností. Kromě nejrůznějších motivů je k dispozici hned několik variant provedení. Ručně malovaný obraz, vícedílný, skleněný, na plátně, ve 3D či ve variantě vlastní malby pomocí číslic na plátně. Jak si vybrat?

Skleněné obrazy či obrazy na plátně

Skleněné obrazy vypadají atraktivně v nejrůznějších kancelářích, halách a v komerčních prostorech, navíc se jednoduše udržují. Obrazy na plátně zase postrádají klasický rám, který je v tomto případě ukryt pod plátnem samotným. Díky tomuto zajímavému provedení se tento obraz hodí kamkoliv.
 
 

Ručně malovaný obraz je vždy originál

Jen málokdo si může dovolit originál od známého malíře. Nicméně bližší, právě svým motivem a provedením,  vám mohou být i cenově dostupné obrazy, které jsou také ručně malované. Neváhejte si pořídit originál, který bude reprezentativním kusem ve vašem interiéru.

 

Vícedílné obrazy vyplní prostor

Populárním trendem jsou vícedílné obrazy, které zaujmou svou skladbou. Můžete mít dvoudílné, třídílné, ale i obraz složený z šesti kusů. To dokáže příjemně vyplnit prostor, který stále zůstane vzdušný. Vybírat můžete z geometrických tvarů, ale i zajímavých perspektiv prostoru. Vhodným umístěním obrazu můžete místnost výrazně zvětšit či prodloužit.
 
 

Malování na plátno podle čísel

Pokud chcete opravdu originální obraz či hledáte inspiraci na dárek, pak je možnost namalovat si vlastní obraz bez uměleckého talentu tou skvělou variantou. Zábava při tvoření, potěšení při umístění na zeď. Malování podle čísel je vhodné i pro děti, pro které jsou v nabídce uzpůsobeny jednodušší vzory.
28.11.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444