Tipy na vybavení domácnosti

Ať už zařizujete nový byt nebo jen měníte stávající vybavení, budou se vám hodit tři zajímavé tipy - tentokrát do obývacího pokoje a kuchyně.

NADINE

Originální bytová dekorace, která funguje zároveň jako zvlhčovač vzduchu a nepřímý zdroj osvětlení díky čtyřem zabudovaným LED diodám, příjemně doplní moderní i klasický interiér a tiché zurčení bublající vody se stane úžasným zklidňujícím a meditačním prvkem pro relaxaci po perném dni. Ponorné čerpadlo, napájení a adaptér v krytí IP 44 jsou součástí dodávky.

Cena včetně DPH 1.148,- Kč.

E-shop: http://www.palnas.cz.

 

Pierre Cardin - Diamond

Koberce Diamond tvoří kombinaci alternativního stylu Pierre Cardin s intelektuální atmosférou Paříže - fascinujícího centra módy. Vlněné koberce Diamond představují vyjímečný výběr materiálů a barev. Svými barvami, které vytváří prestižní vzhled na jakémkoliv místě. Sleva 20%.

Cena bez slevy včetně DPH 11.962,- Kč.

V rámci vánoční akce jsou se slevou i další koberce!

Nyní doprava zdarma a dodání až k Vám domů do 7 dnů!

Dále představujeme pět nových kolekcí kusových koberců ROYAL HALI a to Azante, Bamboos, Bianco, Infinity a Venice. Vstupte do nového světa designu pro vaše podlahy.

E-shop: http://www.kozene-koberce.cz.

 

Ponorný mixér Goddess MIH 131

Goddess MIH 131SS – to je praktická kombinace tří funkcí v jednom přístroji, který seká, šlehá i mixuje v závislosti na použití příslušného nástavce. Výhodou je možnost plynulého nastavení rychlosti, díky které můžete průběžně regulovat výkon mixéru. Nástavec ponorného mixéru využijete především pro přípravu omáček, krémů, pomazánek, dětské výživy nebo míchaných nápojů a koktejlů. Šlehač vytvoří z bílku nadýchaný sníh do těsta nebo lahodnou šlehačku do kávy během okamžiku. Sekáček je ideální pro rychlé zpracování masa, zeleniny, bylinek nebo loupaných ořechů.

Cena včetně DPH 1.299,- Kč.

E-shop: http://www.goddess.cz.

18.10.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444