Tipy na vánoční dárky pro děti

Vánoční svátky jsou zvláště u dětí obdobím plného radostného očekávání. Společnost Ravensburger, která se již více než 125 let plně věnuje šíření zábavy, poučení a rodinné pohody, připravila tipy na vánoční dárky nejen pro vaše ratolesti. Deskové hry a 3D puzzle přirozenou formou rozvíjejí dovednosti dětí a zapojí do zábavy celou rodinu.

3D puzzle pro tvořivé 

Vytvořte si vlastní panorama města z edice 3D puzzle Budovy. Najdete v ní všechny  architektonické ikony od Sochy Svobody, Empire State Building po Big Ben. Noční edice s LED světly pak dodá vaší místnosti tu správnou záři velkoměsta. Nyní máte možnost sestavit ohromující 3D model Šikmé věže v Pise, aniž byste opustili pohodlí svého obyváku. Automatické přepínání světelných efektů je efektní a dramatický doplněk každé místnosti. Doporučená cena výrobků je 899 Kč.

Miniaturní model VW Bus, sen všech Hippies, domov surfařů, klasika, symbol svobody a radosti ze života v klasické červené a bílé barvě samozřejmě včetně surfu na střešním nosiči. Stabilní trojrozměrné vozidlo bez lepení s funkčními otáčejícími se kolečky a nárazníkem za doporučenou cenu 799 Kč.


S novou edicí 3D puzzle Já, padouch 3 od společnosti Ravensburger s oblíbenými motivy mimoňů ve žluto-modrém tónu si vaše děti vyrobí praktické a funkční doplňky do svého království. Všechna dětská tajemství snadno schová barevná úložná krabice a praktické barevné stojany na tužky ozdobí každý stůl. Doporučená cena výrobků je od 219 Kč do 649 Kč.


Ravensburger 3D puzzle nejsou jen skvělými doplňky pokoje, ale přinášejí všechny výhody spojené s tradičním puzzle a navíc zlepšují jemnou motoriku dětí. „Ravensburger 3D puzzle rozvíjejí u dětí trpělivost, vytrvalost, dovednost systematicky postupovat v práci podle detailního návodu či instrukcí. Podporují i rozvoj prostorové představivosti, jemnou motoriku a cvičení zručnosti,“ říká dětský psycholog Václav Mertin.  
 

Deskové hry pro rodinnou zábavu

Všichni jsme trochu DAWAK? Jste připraveni na více než 1000 ztřeštěných otázek a úkolů? Tato bláznivá party hra je jen pro vás. Ten, kdo se chce stát šampiónem Dawaků, musí být rychlý a chytrý. Boduje tu totiž jen ten, kdo jako první řekne správnou odpověď. Společenská hra pro všeznalce a všeumělce. Doporučená cena je 449 Kč.

Labyrinth Junior patří k nejúspěšnějším deskovým hrám, tentokrát je určena pro všechny malé fanoušky filmu Auta 3. Posouvejte zdi a měňte chodby při cestě za svými automobilovými hrdiny v nesnadném labyrintu napumpovaném benzínem. Labyrinth Junior je chytrá posuvná hra s Bleskem McQueenem, který má opět šťávu. Doporučená cena hry je 679 Kč.


„Deskové hry Labyrinth a Dawak staví na využití strategické spolupráce i soutěžení, přátelství i nepřátelství. Hry však nejen pobaví, ale rozvíjí u dítěte schopnost prostorové představivosti, seznamují se vztahem příčina – následek při plánování budoucích kroků, které povedou k cíli,“ hodnotí dětský psycholog Václav Mertin. 

Ravensburger 3D puzzle a deskové hry jsou již k dostání v e-shopech a kamenných prodejnách Bambule, Sparkys, Pompo, Hm Studio a dalších.

Pro více informací navštivte www.ravensburger.cz a www.facebook.com/ravensburgerCZSK
23.10.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444