Tipy na Vánoce od Husqvarny pro malé i velké kutily a zahrádkáře

Máte-li ve svém okolí vášnivé kutily a zahrádkáře, pro které je největším odpočinkem den strávený v dílně či na zahradě, těžko jim uděláte radost knížkou. Pokud si tak marně lámete hlavu, jakým praktickým dárkem je potěšit, můžete se inspirovat několika vánočními tipy od značky Husqvarna. A protože si děti nejraději hrají tak, že napodobují dospělé při jejich každodenních činnostech, ani na ně se nezapomnělo.

Dětský foukač na listí Husqvarna

Dětský foukač na listí Husqvarna je určen pro malé zahradníky ve věku od 3 let. Fouká vzduch a vydává zvuky imitující skutečný benzinový foukač na listí. Napájení je zajišťováno pomocí tužkových baterií.
 
Doporučená cena je 433 Kč, do 8. 12. 2014 za akční cenu 389 Kč včetně DPH.
Sada dětské řetězové pily Husqvarna s helmou a rukavicemi
 
Ideální dárek pro malé dřevorubce. Můžete si být jisti, že bez této výbavy se žádná vaše další rodinná procházka do lesa neobejde. Pila je vybavena rotujícím plastovým řetězem, po celou dobu provozu hračka vydává zvuk imitující provoz opravdové benzinové pily.

Doporučená cena je 433 Kč, do 8. 12. 2014 za akční cenu 389 Kč včetně DPH.
Husqvarna Automower® 305

Tato plně automatická sekačka je skvělým dárkem pro milovníky nejmodernějších technologií. Je určena pro sečení menších a rovných travnatých ploch do 500 m² a díky odlehčené konstrukci se snadno přenáší. Sekačka se sama vrací do nabíjecí stanice, když potřebuje dobít baterii. Má srozumitelný, podsvícený displej, klávesnici pro osobní nastavení a funkci časovače. Je vybavena alarmem proti odcizení a zámkem na PIN kód.

Doporučená cena je 37 990 Kč s DPH, do 8. 12. 2014 za akční cenu 35 490 Kč.
Řetězová pila Husqvarna 450 e-series

Řetězová pila Husqvarna 450 e-series je vynikajícím pomocníkem pro přípravu palivového dřeva na zimu pro váš rodinný dům či chatu. Snadno se startuje i při pomalejším zatažení za startovací šňůru díky speciální pružině a její celkové ovládání je velmi uživatelsky přívětivé.

Ekonomický provoz zaručuje speciálně vyvinutý motor X-Torq®, který vedle nízké spotřeby zajišťuje až o 75 % nižší emise. Životnost motoru prodlužuje odstředivý systém čištění Air Injection, který odstraňuje prach a nečistoty ze vzduchu dříve, než se dostanou k vzduchovému filtru.

Doporučená cena je 12 490 Kč včetně DPH, do 8. 12. 2014 za akční cenu 11.590 Kč.

Všechny výrobky jsou k dostání v síti autorizovaných prodejců Husqvarna.

02.12.2014 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444