Tip pro jarní úklid

Že ve vás představa jarního úklidu nevzbuzuje stejnou radost, jaká je patrná ve tváři mladé ženy na fotografii? Pak možná nevyužíváte dostupných služeb, které vám nezbytné jarní smýčení mohou rozhodně usnadnit.

Pokud si teď právě zoufáte, jak uskladníte veškeré zimní oblečení, lyže, snowboardy, boty, vánoční ozdoby a zkrátka všechno to, co teď dlouho nebudete potřebovat, může se pro vás stát příjemným řešením firma City Self-Storage. Jejích skladovacích prostor lze až do konce dubna využít s výhodnou jarní slevou 15 %, která platí na obou pražských pobočkách společnosti - v Holešovicích i na Pankráci.


Služeb City Self-Storage je možné samozřejmě využít i jednorázově krátkodobě - právě při jarním malování bytu či domu, při rekonstrukci nebo v době stěhování.

13.04.2005
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444