Tip pro dobré spaní

Zařizujeme první bydlení

Důležitost kvalitního spánku pociťujeme denně na vlastní kůži. Většinou si také uvědomujeme, jak podstatnou roli hraje lůžko, na kterém spíme. Vhodná matrace v kombinaci s lamelovým roštem přispívají k ideální anatomické podpoře páteře i celého těla, při které dochází k uvolnění svalstva a regeneraci organismu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Duoflex stabil 5V

Důsledkem nevhodně zvoleného lůžka a matrace není jen špatné spaní a následný nedostatek energie, ale také problémy s páteří, které se projevují u rostoucího procenta populace. Výběr lůžka je proto důležitým faktorem i u dětí a mladších lidí, u nichž lze k pozdějším problémům buď přispět nebo je naopak podstatně omezit.

Dnes si samostatné bydlení často zařizují mladí lidé už ve studentském věku, kteří nemají peněz nazbyt, podobně jako ti, kteří teprve začínají svoji pracovní kariéru, nebo mladé rodiny s dětmi. Pořídit si kvalitní postel, rošt a matraci se tak může jevit jako zbytečně nákladné. I na toto první období zařizování bydlení je ale pro zajištění kvalitního spánku možno najít vhodné a finančně dostupné řešení.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Jedna z prodejen společnosti Ahorn

Samonosný lamelový rošt

Může jím být samonosný lamelový rošt, který vyrábí společnost Ahorn. Pokud chcete dobře spát, momentálně nemáte vysoké požadavky na design a vaše tělesná hmotnost nepřesahuje 120 kg, pak je to možnost, o které stojí za to uvažovat. Duoflex stabil 5V je pevný lamelový rošt na nožkách, kterým nahradíte kombinaci postel + rošt a s využitím kvalitní matrace s kolekce Ahorn získáte optimální lůžko. Rošt je tvořen 28 lamelami uloženými ve výkyvných kaučukových pouzdrech a ve své střední části umožňuje nastavení tuhosti. Je vhodný pro latexové a pěnové matrace, které udrží ve stabilní poloze pomocí bočních úchopů.

Společnost Ahorn je významným českým výrobcem lamelových roštů, která se od svého vzniku ve spolupráci s odborníky zaměřuje na kvalitu spánku a využívá nejnovější poznatky z oboru, materiály a technologie. Široký sortiment výrobků pro zdravý spánek nabízí prostřednictvím podnikových prodejen a prodejců po celé republice.
29.09.2009 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444