Tip na netradiční vánoční dárek od firmy Bohemiaflex CS – roleta Dueta

http://www.bohemiaflex-cs.cz/

http://www.bohemiaflex-cs.cz/

Dueta je moderní roleta, která v sobě propojuje praktickou žaluzii, elegantní roletu a lehkou záclonu. Dueta je roleta do interiéru, v kterém chcete regulovat průnik denního světla stejně, jako je to možné s klasickými či vertikálními žaluziemi. V případě Duety toho však můžete docílit zajímavě a moderně.

Foto: http://www.bohemiaflex-cs.cz/Není lepšího vánočního dárku pro každou ženu, která ráda zútulňuje domov, nebo praktického muže, který má rád novinky a design.

Efekt rolety Dueta je založen na speciální tkanině, ve které se pravidelně střídají průhledné a neprůhledné pásy. Pohybem ovládacího mechanismu pak můžete buď do interiéru nechat světlo pronikat, či interiér naopak zastínit, nebo zcela zatemnit. Ovládání je jednoduché pomocí řetízku i při pěkných maximálních rozměrech 180 cm na šířku a 250 cm na výšku.

Stačí změřit okno, objednat roletu a do Vánoc ji máte doma. Montáž zvládnete hravě sami – pomocí dvou konzolek a montážního profilu je to prostě hračka.
Foto: http://www.bohemiaflex-cs.cz/
Vybrat si můžete i z dalších rolet – například klasickou řetízkovou roletu s látkou v moderních barvách – a dárek je na světě. Montáž je stejně jednoduchá a za málo peněz můžete u Vás doma udělat velkou parádu.

Více informací o roletách a jiné stínicí technice se dozvíte na internetových stránkách firmy BOHEMIAFLEX CS, s.r.o.
28.11.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444