Tiché a klidné Vánoce díky bezpečnostním bytovým dveřím

Vánoce by měly být především svátky klidu, pohody, radosti a bezpečí. Pokud se ale doma bezpečně necítíte už teď, o svátcích to nebude lepší. Přitom si můžete pořídit bezpečnostní vstupní dveře do bytu, které se o vaše pohodlí postarají.

Vychutnejte si koledy v pravém tichu

Pokud bydlíte v bytovém domě, pak víte, jak nepříjemné mohou být zvuky, které k vám doléhají z chodby nebo od sousedů. Zvláště o Vánocích určitě nechcete poslouchat štěkajícího psa, hlasitý výtah nebo hádku sousedů, která je slyšet i přes jejich bytové dveře.
  
Abyste si mohli v klidu vychutnat nejen cukroví, ale také doprovod v podobě vánočních koled, budete potřebovat buď sluchátka, nebo protihlukové dveře. Jejich předností je dvojité těsnění s patentovaným složením dveřního křídla. Získáte tak zvukovou izolaci až do 44 dB.

Oslavte svátky v bezpečí


Ať už trávíte svátky doma, nebo vyrazíte na návštěvy po příbuzných, nezvaní návštěvníci nikdy nespí. Pro lupiče jsou totiž Vánoce dvakrát tak důležitým svátkem. Pokud ale narazí na bezpečnostní bytové dveře, podívají se raději k sousedům. Moc dobře totiž ví, že každý pokus o překonání těchto dveří skončí zklamáním.  Díky bezpečnostní třídě 3 nemá snaha o násilné vniknutí, vyvrtání zámku či vysazení dveří vůbec smysl.

Dveře do bytu, které ochrání i před požárem

Svíčky a světýlka k Vánocům neodmyslitelně patří. V případě, že by se oheň svíčky vymknul kontrole, bezpečnostní bytové dveře v domě s protipožárními vlastnostmi vám zajistí dostatek času k úniku. Spolehlivě totiž zabrání šíření plamenů z chodby do bytu a ochrání tak vaši rodinu i majetek.

Vánoční atmosféra na první pohled

Sice se říká, že nic se nemá přehánět, ale vánoční atmosféry není nikdy dost. Proto váš určitě potěší, že na bytové dveře s ocelovým jádrem lze přichytit magnetické držáky například pro vánoční věnec. Výzdobu nebo třeba klíče pak jednoduše zavěsíte na praktické háčky, které bez újmy přečkají i nějaké to bouchnutí dveřním křídlem.

Vstupní dveře do panelového domu s bezpečnostní třídou 3 v mnoha dekorech pořídíte u české firmy HT dveře. Díky široké síti poboček a zastoupení po celé republice můžete mít nové bytové dveře ještě do Vánoc. Jejich montáž navíc zabere maximálně 7 hodin.
18.12.2020 | PR
  • HT dveře - Bezpečnostní dveře

    Prodáváme a montujeme bezpečnostní dveře, zajišťujeme jejich servis. Zabezpečte svůj majetek i rodinu před nezvanými návštěvníky. Pokud hledáte bezpečnostní dveře do bytu nebo rodinného domu, u nás si vyberete ty pravé. Které doporučujeme?


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444