Test odšťavňovačů: je lepší šnek, odstředivka, nebo dvouhřídel? (VIDEO)

Možná se spoléháte na to, že vyšší cena zaručuje kvalitu. Jiní se zase řídí recenzemi na srovnávačích. Ale to, že někomu vyhovuje dvouhřídelový odšťavňovač za 30.000 Kč, ještě neznamená, že bude vyhovovat i vám. Ve skutečnosti většině lidí sedne šnekový model, který má sice nižší výtěžnost, ale snadno se používá a seženete ho za třetinovou i nižší cenu. Patříte do této většiny i vy? Podívejte se na srovnávací video a zjistěte, který odšťavňovač bude tím nejlepším pro vás.

Co uvidíte ve videu?

Dan z týmu EUJUICERS.COM porovnává ve videu čtyři různé odšťavňovací technologie – v akci uvidíte odstředivý, vertikální šnekový, horizontální šnekový a dvouhřídelový odšťavňovač.
Na každém z nich Dan odšťavní kilo hroznů, ananasu, mrkve a listové zeleniny. Pak měří výtěžnost a množství odpadní drti.

Ve videu tedy dokonale poznáte rozdíly mezi odšťavňovacími technologiemi a získáte komplexní přehled o tom, co je na trhu odšťavňovačů dostupné.

Kromě čísel se Dan dělí i o další praktické (a neméně důležité) informace: komentuje průběh odšťavňování, hodnotí pohodlnost používání jednotlivých přístrojů, sděluje své postřehy a fígle. Sleduje také kvalitu šťávy, protože i ta je rozdílná.
 

Která technologie zvítězila?

Každá technologie je jedničkou v něčem jiném:
  • odstředivka je nejrychlejší
  • dvouhřídelový odšťavňovač nabízí nejvyšší výtěžnost a nejkvalitnější šťávu
  • šnekové modely jsou nejuniverzálnější a pohodlné na používání i údržbu

Čím se tedy při výběru odšťavňovače řídit?

Při hledání toho správného odšťavňovače je nejdůležitější ujasnit si, jaké máte požadavky: zejména jak často chcete odšťavňovat a jaké suroviny. Časté odšťavňování klade vyšší nároky na kvalitu materiálů a pohodlnost používání, konkrétní druhy ovoce a zeleniny zas zvládá jedna technologie lépe než druhá. Například ostředivka není nejvhodnější volbou, pokud budete pravidelně odšťavňovat listovou zeleninu, vertikální šnekový odšťavňovač zas není dělaný na velká množství kořenové zeleniny a dvouhřídelový model si nebudete pořizovat, pokud chcete odšťavňovat hlavně pomeranče.

Ať už nějakou představu o svém vysněném odšťavňovači máte nebo stále váháte, po zhlédnutí tohoto videotestu si své preference ujasníte.

VIDEO (CZ titulky):
Kontakty:
www.eujuicers.cz
E-mail: cz@eujuicers.com
Bezplatná linka: 800 110 990
01.08.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444