Terasy Woodplastic s výjimečnou letní slevou

Využijte letní akci – slevu 25% na plná woodplastic® terasová prkna REAL od francouzského výrobce Silvadec. Získáte tak terasu z plných prken evropské kvality, 20 let záruku a to za cenu srovnatelnou s dutými terasovými prkny! Neváhejte – sleva je časově omezena do 31.8.2012!

Česká společnost Woodplastic je o kvalitě plných woodplastic® prken přesvědčena na základě mnohaletých zkušeností s realizací teras. Vysoká kvalita odpovídá vyšší pořizovací ceně. Speciální letní sleva 25% na prkna REAL nabídne zákazníkům evropskou kvalitu za velmi rozumnou cenu.

Terasa z francouzských plných prken REAL

Co je to woodplastic®?
Woodplastic® je typ tzv. kompozitního materiálu, obsahuje 60% dřeva a 40% kvalitního polymeru. Z obou součástí si materiál vzal jen to nejlepší - krásný vzhled a příjemný pocit dřeva a nenáročnou údržbu a trvanlivost plastu. Woodplastic® terasová prkna není nutné natírat, nečistoty stačí většinou omýt jen proudem vody. Materiál neobsahuje žádné toxické látky. Prkna jsou stálobarevná a odolná vůči UV záření.

Jaký je rozdíl mezi plným a dutým terasovým prknem?

  • plná prkna mají vysokou tuhost a nosnost. Není nutné je při pokládání spádovat a nemusí se kotvit k podloží.
  • dutá prkna jsou zpravidla cenově dostupnější. Jsou však náchylnější k poškození, mají nižší nosnost, terasu je nutno spádovat a kotvit k podloží.


Vlastnosti plných woodplastic® prken Real
Prkna Real se od klasické produktové řady prken Silva liší  nižší hustotou materiálu, mají tedy menší nosnost (Real - 180 Kg, Silva - 450 Kg). Real prkna mají jemnější drážkování a záruku 20 let na dřevokazné houby, hnilobu a hmyz (řada Silva garantuje 25 let). Terasová prkna Real jsou dostupná ve třech základních barvách a třech šířkách (210 mm, 180 mm a 120 mm). Poutavý vzhled prknům Real dodává skryté kotvení nerezovými klipy.

Více informací najdete na www.mojeterasa.cz.

16.07.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444