Terasová prkna Silvadec vykouzlí krásnou podlahu na terase i u bazénu

Blíží se jaro, to krásné období, ve kterém nám kůži prohřívají první sluneční paprsky a  teplý větřík si pohrává s vašimi vlasy. Tento čas je ideální k tomu, abychom se sešli s přáteli a zahájili grilovací sezónu. A kde jinde uspořádat grilovačku, než na řádně bytelné terase, která dodá tu pravou eleganci každé zahradě? Pokud se chystáte, že si letos terasu postavíte či zrekonstruujete, tak si dozajista lámete hlavu nad tím, jaká terasová prkna budou pro vaší oázu klidu ta pravá.

Terasová prkna Silvadec

Společnost Supellex uvádí, že vždy spolupracuje s těmi nejlepšími, a proto si vám dovolujuje nabídnout terasová prkna od firmy Silvadec. Jde o francouzského výrobce, který má 20 let zkušeností s výrobou jedinečného kompozitního dřeva s vysokou životností.

Čím jsou terasová prkna Silvadec tak jedinečná?

Terasová prkna Silvadec jsou WPC desky, u kterých se snoubí všechny známé vlastnosti dřeva a unikátní vlastnosti moderních plastů, díky čemuž vaše nová terasa bude nejen moderní a designová, ale i její údržba se stane velice jednoduchou. Firma Silvadec se pyšní svým přístupem k ekologii, tudíž jsou jejich terasová prkna 100% recyklovatelná.  V roce 2014 dostala firma díky svému závazku k přírodě certifikát ISO 14001.

Výhody terasových prken Silvadec:

Vyrobeno s velkým podílem dřeva
Terasová prkna jsou nehořlavá
Záruka až do 25 let
Terasa nezšedne, neshnije
Odolná vůči termitům, houbám a jiným škůdcům
Nemusíte se bát trhlin
Terasa neklouže
Snadno se udržuje
Méně pálí do bosých nohou
Vysoká nosnost - až 500 kg/m2
Široký výběr prken, barev a povrchové úpravy

Kolekce terasových prken Silvadec

Terasová prkna Silvadec jsou nabízena ve 3 kolekcích:


NATURAL/ELEGANCE
Pokud milujete přírodu, tak je pro vás tato kolekce jako stvořená. Je inspirována přírodou  a jednotlivá terasová prkna vás dozajista překvapí svým autentickým vzhledem, který se blíží  surovému dřevu. Zpracování těchto prken je stejně jednoduché jako u surového dřeva což znamená, že bez problému můžete do prken vrtat, brousit je či hoblovat a řezat podél vláken. Vybírat můžete ze čtyř barev a tří různých dezénů – hladké, drážkované či reliéfní provedení.

NATURAL/EMOTION
Toužíte po nevšedním vzhledu terasy? Tak si pozorně prohlédněte kolekci SILVADEC NATURAL/EMOTION. Tato terasová prkna se nepodobají žádným jiným prknům, které jste kdy viděli. Při jejich výrobě dochází ke vstřikování náhodných barev, což zajistí  originalitu každého prkna a současně celé terasy. Tato prkna jsou ideální na terasy, balkony, ale i okolo bazénu, kde oceníte jejich hladký a příjemný povrch při chůzi bosou nohou. Vybírat můžete ze dvou příjemných barev.

HIGH-TECH/ATMOSPHERE
Drsnější broušený vzhled? To je to co hledáte? Pokud ano, tak se zaměřte na kolekci SILVADEC HIGH-TECH/ATMOSPHERE, která díky inovativnímu způsobu výroby zaručuje vysokou odolnost vůči vlivům počasí a navíc slibuje odolnost vůči uklouznutí. Tato kolekce se jako jediná hodí nejen na venkovní použití (terasy, bazény, lávky, přístupové cesty, venkovní kuchyně…), ale i na kryté či polokryté terasy ať už u rodinného domku, tak i v komerčních prostorách s větší zátěží.  Vybírat můžete z pěti barevných variací.

Údržba terasových prken Silvadec

Povrch vaší nové terasy je třeba minimálně jednou ročně – ideálně na jaře vyčistit. K čištění použijte vodu s jemným prostředkem na nádobí a kartáč. Prkna vždy čistěte po celé délce. Z důvodu správného odtoku vody nezapomeňte kovovým nožem vyčistit spáry. Na čištění terasy rozhodně nikdy nepoužívejte: tlakovou myčku, oleje, barvy lazury ani rozpouštědla.


Kolekce terasových prken SILVADEC je tak široká, že si jistě vyberete i vy. Navštivte jednu z poboček Supellexu a určitě si v jejich světě podlah vyberete novou terasu.
06.03.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444