Tepelné čerpadlo GeniaAir Mono

GeniAir Mono je maximálně úsporné tepelné čerpadlo (třída A+++), což znamená, že vám pomůže snížit náklady na energii a mimo to využívá obnovitelný zdroj energie - teplo z okolního vzduchu. Zároveň pracuje s použitím přírodního ekologického chladiva, takže můžete šetřit své výdaje a současně dbát o životní prostředí.

Tepelné čerpadlo GeniaAir Mono je maximálně energeticky úsporné ( třída A+++) a na jeho pořízení je možné využít zajímavý státní příspěvek v dotačním programu Nová zelená úsporám.

Je ideální volbou jak pro novostavby, tak i pro rekonstrukce ve starších budovách s radiátory nebo podlahovým topením.

Provoz, o kterém nebudete vědět


Tepelné čerpadlo GeniaAir Mono potřebuje venkovní ventilátor pro přívod vzduchu, ten je však extrémně tichý. Ve vzdálenosti 3 metrů je měřitelný hluk pouhých 28 dB (A). To je srovnatelné například s tikáním hodin. GeniaAir Mono tak můžete použít i v husté zástavbě a řadových domech.


Jak venkovní jednotka GeniaAir Mono, tak vnitřní jednotka GeniaSet Mono jsou opravdu kompaktní. GeniaSet Mono je srovnatelný s kombinovanou chladničkou. Stejně tak závěsná vnitřní hydraulická stanice nevyžaduje mnoho prostoru.

A v neposlední řadě, je to tepelné čerpadlo značky Protherm. Toto je záruka kvality. GeniaAir Mono je stejně kvalitní jako ostatní produkty Protherm a můžete se na něj spolehnout. Nabízíme také možnost prodloužené záruky.

Pro více informací navštivte stránky www.protherm.cz.
12.10.2020 | PR
  • Protherm

    Značka Protherm funguje na českém trhu již 30 let. V jejím portfoliu najdete především výrobky pro vytápění a přípravu teplé vody, přes kondenzační kotle, elektrokotle nebo tepelná čerpadla, až po zásobníky teplé vody, průtokové ohřívače, solární systémy nebo regulační techniku.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444