Tepelná čerpadla ve standardní výbavě rodinných domů? Žádný problém

Ekonomické stavby rozšiřují základní vybavení domu

Společnost Ekonomické stavby (ES)  přichází na trh s revoluční novinkou. Jako první z velkých dodavatelů rodinných domů zahrnuje do standardního vybavení svých domů tepelná čerpadla.  Nově si tak klienti společnosti mohou vybrat hned ze dvou typů tepelných čerpadel – technologie vzduch/voda nebo země/voda – za bezkonkurenční dotovanou cenu.

„Neustále usilujeme o co nejnižší provozní náklady našich domů. Dle našich výpočtů přestává být další zvyšování  tepelné izolace efektivní. Proto jsme se rozhodli investovat do jednoznačně nejlevnějšího zdroje tepla a ne do schopnosti teplo udržet,“ říká David Mencl, generální ředitel společnosti Ekonomické stavby.

Tepelná čerpadla jsou vysoce moderním, ekologickým a nyní  - díky společnosti Ekonomické stavby (ES)- už i finančně dostupným zdrojem tepla  rodinného domu. Jejich oblíbenost byla do této doby omezena právě nutností velké počáteční investice. Ekonomické stavby tento problém vyřešily partnerstvím s výrobcem tepelných čerpadel a mohou tak svým klientům nabídnout čerpadla za dotovanou cenu již od 100 000,- Kč dle typu čerpadla.

Tepelné čerpadlo lze taktéž financovat hypotečním úvěrem. Měsíční splátka takového úvěru se při pořízení tepelného čerpadla zvýší řádově o 500,- Kč. Úspora na zaplaceném plynu je však výrazně větší, zhruba okolo 1200,- Kč měsíčně. Tepelné čerpadlo se tak stává výhodnou investicí, k jejíž největší přednosti patří skutečnost, že jeho majitelé v budoucnu nepocítí nepříjemný růst cen plynu a elektřiny.
27.06.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444