Tepelná čerpadla, osvědčený topný zdroj do novostavby

Tepelné čerpadlo jako topný zdroj do novostavby. Pro někoho samozřejmost, pro někoho mnoho důvodů ke zvážení pro a proti. 

Pojďme projít základní otázky, důvody a výhody, proč využít tepelné čerpadlo pro vytápění vašeho domu.
 
Důležité je začít pěkně od začátku, tedy definicí samotného domu, jeho potřeb a hlavně jeho způsobu užívání. Tím myslíme, kolik lidí jej bude obývat, zda využijeme tepelné čerpadlo i na ohřev užitkové vody, ohřev bazénové vody nebo ke chlazení domu.

 
Abychom byli co nejvíce názorní, představíme si využití tepelného čerpadla hned na dvou novostavbách, kde každý z majitelů využívá tepelné čerpadlo v jiném rozsahu. V obou případech se jedná o mladou rodinu s dětmi, která vsadila na komfort, spolehlivost a jednoduché ovládání.
 
Jaká byla hlavní motivace k výslednému výběru tepelného čerpadla? Jak topí? Jak jej ovládají a na co všechno tepelné čerpadlo využívají, vám představíme v následující reportáži.

15.11.2019 | PR
  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444