Tepelná čerpadla Revel s dotací

Ministerstvo životního prostředí nabízí v rámci Operačního programu Životní prostředí – opatření 2.1 celorepublikové dotace jako je Kotlíková dotace a Nová zelená úsporám.

Kotlíková dotace je určena na výměnu starých neekologických kotlů na tuhá paliva za tepelná čerpadla a jiné podporované nízkoemisní zdroje, Nová zelená úsporám ve své třetí vlně je mimo jiné v sekci C1 určena na výměnu elektrokotle za tepelné čerpadlo nově bez ohledu na datum kolaudace.

Na tepelná čerpadla můžete získat až 127 500 Kč

Kotlíková dotace je určena na výměnu nevyhovujících kotlů za nové nízkoemisní zdroje tepla. Na nové tepelné čerpadlo ve své domácnosti tak můžete získat až 127 500 Kč, maximálně 85 % investičních nákladů zahrnujících i demontáž a likvidaci starého kotle, zpracování všech dokumentů, případně mikroopatření ke snížení tepelných ztrát objektu, pokud tento nespadá do třídy C, a samozřejmě pořízení tepelného čerpadla včetně příslušenství a jeho instalace do systému. Dotace je vyhlašována po jednotlivých krajích, kde se mohou podmínky mírně lišit.

Tepelná čerpadla Revel splňují podmínky pro získání Kotlíkové dotace i dotace z Nové zelené úsporám

V seznamu pro kotlíkové dotace SVT2516 jsou tepelná čerpadla Revel zapsána, například tepelné čerpadlo LWRa-8kW má pořadové číslo 452, SVT 4803 LWRb-8kW poř. č. 453 a SVT4804 LWRc-8kW poř. č. 454. Pro klienty na Slovensku má společnost Revel zalistováno v Zelené domácnosti pouze jediný typ tepelného čerpadla, a to LWRc-8kW, které lze využít kromě vytápění i k chlazení objektů v tropických dnech roku. Tepelná čerpadla vzduch-voda Revel pořídíte již od 61 950 Kč + DPH. Dvojbojler pro pohodlný ohřev vody stojí necelých 21 tisíc + DPH.

Na tepelná čerpadla REVEL (viz SVT2516, SVT4803 a SVT4804) se vztahuje i dotace z programu Nová zelená úsporám. Zde je však podpora zhruba poloviční.

Tepelná čerpadla Revel mohou být dodána na klíč, nebo si je může investor zakoupit a nechat nainstalovat přes jinou odbornou firmu. Firma REVEL nabízí také možnost rekonstrukce systému včetně podlahového topení/chlazení a ohřevu vody.

Firma Revel nabízí také kompletní zpracování veškerého papírování s dotacemi.
10.02.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444