Technistone pro každý styl kuchyně. Kolekce Noble, Harmonia, Rustic, Essential a Starlight

Bez ohledu na to, jestli má vaše domácnost padesát nebo tři sta metrů čtverečních, její nedílnou součástí je kuchyňská linka. Ta může v určitém smyslu kontrastovat s interiérem nebo s ním naopak skvěle korespondovat. Své důležité postavení pak má i kuchyňská pracovní deska. Pokud je ve vašem hledáčku kámen, zaměřte se na český tvrzený kámen TechniStone®, který je nabízen v pěti kolekcích a mnoha odstínech.

Je vysoce odolný, svým osobitým vzhledem a vlastnostmi skvěle doplní jakýkoliv interiér a pozvedne krásu vaší domácnosti. Jaké prvky zdobí vaši kuchyni a ke kterému stylu se přikláníte? Koloniální zdobnost podtržená mramorovým vzhledem.

Koloniální zdobnost podtržená mramorovým vzhledem

Pro koloniálí styl interiéru je typická zdobnost a majestátnost daná využitím exotických prvků a doplňků, masivním nábytkem a kvalitních materiálů. Velmi vhodným doplněním takového stylu kuchyně je deska z tvrzeného kamene TechniStone® z kolekce Noble. V nabídce je celkem 18 odstínů od světlých po tmavé s různou barvou a intenzitou žilkování mramorového vzhledu či vzory originální z dílny oddělení produktového vývoje společnosti Technistone, a.s. Tvrzený kámen nabízí vyšší pevnost, odolnost a nenasákavost, oproti přírodnímu kameni lze vyrobit i desky s tloušťkou menší než 30 mm.

Alpský styl – inspirace přírodou všude, kam se podíváš

Alpský styl je tvořen čistě přírodními materiály, které společně vytváří harmonii a hřejivou atmosféru, zejména díky využití masivního dřeva, kožešin či koberců. Chybět by neměl ani kámen. Pro tento styl jsou vhodné jemné přírodní odstíny. Vybrat můžete z řady Harmonia, která nabízí pět odstínů šedé a béžové s velmi jemnou strukturou kamene krásně korespondujících s použitými přírodními materiály. Další řadou vhodnou do alpského interiéru je kolekce Essential, například béžový odstín Crystal Royal nebo novinka popelavě šedý Elegance Eco Ash. Tato kolekce plná jednoduché krásy a elegance se vyrábí ze surovin z domácí provenience s ohledem na šetrné zacházení s křehkou krásou přírody.

Kámen s hrubší strukturou - retro, které se vrací

Interiéry v 50. – 70. letech minulého století měly svůj vlastní styl, který se jako bumerang stále vrací a popularitu získává i u nové generace. V případě kuchyňské desky s ním koresponduje hrubší struktura, tedy viditelnější fragmenty kamene. Kolekce Rustic nabízí mnoho atraktivních provedení, ve kterých najdete retro krásu přesně pro váš interiér. Na vinylové desky můžete vzpomínat s černou deskou Taurus Black, na stylové pastelové barvy zase s béžovým odstínem Crystal Sahara.

 

Moderní styl – v jednoduchosti je krása

U moderního stylu vítězí klasické neutrální barvy, především bílá, šedá či černá a vybavení se podřizuje praktičnosti a funkčnosti. Aby však nezvítězila nuda, můžeme jednoduchost vyvážit jedním výraznějším prvkem, který podtrhne osobitost vašeho interiéru. V případě kuchyňských desek to může být tvrzený kámen řady Starlight a Brilliant. Díky svému unikátnímu složení s obsahem zrcadlových a skleněných střepů vytváří odlesky, které i tmavou desku krásně rozzáří.

V rámci bytového designu existují desítky stylů a možností, které se liší barevným provedením, jednoduchostí či složitostí vybavení, stejně jako liniemi a užitými materiály. Nejste-li si při svých plánech zcela jistí výběrem vhodného odstínu, pro lepší představu můžete na stránce http://visualizer.technistone.com/cs využít praktický vizualizér nebo si najít adresu nejbližšího studia či realizace s materiálem TechniStone® v sekci Dotkněte se.
29.06.2017 | PR
  • Technistone, s.r.o.

    Společnost Technistone, s.r.o., se sídlem v Hradci Králové, je špičkovým světovým výrobcem tvrzeného kamene. Tento vysoce kvalitní materiál je pro své jedinečné vlastnosti a nadčasový design vyhledáván architekty, designéry i koncovými zákazníky. Zájem o tvrzený kámen TechniStone® neustále roste především v zahraničí, kde máme díky rozsáhlé distribuční síti zastoupení v desítkách zemí světa. Stále oblíbenějším se ale stává i v České republice. V roce 2019 se firma Technistone stala součástí americké společnosti Wilsonart® Engineered Surfaces, celosvětového lídra ve výrobě materiálů pro interiéry budov.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444