TapHome - celý dům pod palcem

Přemýšlíte o tom, že byste ze svého domu udělali chytrou domácnost? Chytrá instalace se v dnešních moderních domech plných technologií stává nezbytností. Nabízí vám neomezené možnosti ovládání a nahradí ostatní regulátory a ovladače.

Systém TapHome je komplexním řešením pro automatizaci a řízení budov. Jeho využití najdete v rezidenčních i komerčních projektech. Tento systém umožňuje uživatelům monitorovat a ovládat různé aspekty jejich domova. Jde o autonomní řešení, které může fungovat i bez připojení k internetu. Díky tomu, že je to multiplatformní systém, konfigurace je možná i z telefonu nebo tabletu. Umožní vám tak provádět vlastní úpravy kdykoli a odkudkoli. Mějte pod kontrolou váš dům nebo kancelář.

Potřebujete vytápění a chlazení propojit i s vaším exteriérovým stíněním? Přístupový systém společně s bezpečnostním systémem? Chtěli byste ovládat osvětlení a jeho intenzitu na základě přítomnosti nebo senzoru světla? Nebo potřebujete vaše technologie propojit s fotovoltaikou, což vám umožní dosáhnout energetické efektivity? Monitorujte své spotřeby a ukládejte je do statistik během celého roku. Vše toto a mnoho dalšího je s TapHome možné.

 

Shrnutí vlastností smart home systému TapHome:

  • uživatelsky přívětivá aplikace,
  • přátelské ceny komponentů,
  • možnosti rozšíření systému,
  • integrace různých zařízení přes vytvořené šablony (modbus, wiegand, http, mqtt, API,...),
  • možnost ovládání systému přes lokální přístup, cloudovy backend, statickou IP nebo bez připojení k síti,
  • žádné dodatečné poplatky,
  • evropský produkt.

Se systémem TapHome se můžete podrobně seznámit také v showroomu v Praze nebo Bratislavě.
Systém TapHome je využíván v rezidenčních i komerčních projektech po celém světě. Referenční projekty si můžete prohlédnout na www.taphome.com.
05.10.2023 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444