Designový dárek pod stromeček

Němý sluha PETALO

Němý sluha PETALO

Co takhle obdarovat své blízké vhodným doplňkem do interiéru? Dárek to bude nejen praktický, ale i originální.

Designový věšák Tee
Design: Jan Padrnos

Milovníky čistého minimalismu rozhodně u vánočního stromečku potěší nový věšák Tee z dílny českého designéra Jana Padrnose. Věšák půdorysně nezabere moc místa a přitom je velkokapacitní. Jeho velkou výhodou je různá výšková úroveň, tudíž na něj dosáhnou i malé děti, což mnoho věšáků zatím neumožňuje. Je plně funkční a k tomu využívá velmi málo prostředků, to jak materiálově tak i tvarově. Pomyslnou třešničkou na dortu je fakt, že věšák Tee získal prestižní ocenění Interior innovation award 2012.

Cena: 3.340 Kč


Stylový němý sluha Petalo
Design: Eugenia Minerva

Skončila doba, kdy se Vám přes židle či křesla povalovaly hromady oblečení. Tuhle službu teď zastane němý sluha Petalo. Přesvědčte se na vlastní oči a hmat o kvalitách Petala, u kterého se elegance snoubí s praktickým komfortem a cenovou příznivostí. Sami uvidíte, že vyzkoušení Petala plynule přejde v okamžik, kdy se tento solitér stane přirozenou součástí Vašeho designově vyladěného interiéru. A také vítaným dárkem u vánočního stromečku.

Cena: 4.130 Kč


Pro více informací navštivte internetové stránky společnosti TON, českého výrobce ohýbaného nábytku
26.11.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444