TERAFIX – Hliníkový terasový systém s vysokou únosností a dlouhou životností

Dokončená terasa se systémem TERAFIX

Dokončená terasa se systémem TERAFIX

Představujeme nový systém vyvinutý pro montáž dřevěných a dřevoplastových -WPC teras. Systém vyniká snadnou a rychlou montáží a především dlouholetou životností.

Pevný kvalitní základ je předpoklad pro úspěšnou stavbu terasy

Toto pravidlo bylo hlavní myšlenkou společnosti VISIMPEX a.s. při vývoji konstrukčního systému pro terasy, který je znám pod obchodní značkou TERAFIX. Jedná se o univerzální hliníkový konstrukční systém s vysokou únosností, dlouhou životností a s možností výškového nastavení určeného pro montáž dřevěných a dřevoplastových teras.

Pevný hliníkový rám spojený nerezovým spojovacím materiálem tvoří pevný základ i pro ty nejnáročnější terasové realizace. Upevnění desek bez vrtání pomocí H-spojek zvyšuje estetickou hodnotu terasy a zároveň umožňuje deskám reagovat na klimatické změny. Flexibilní stavitelné nohy z nerezové oceli nevyžadují nákladnou přípravu terénu pod terasou a zároveň zaručují vysokou stabilitu a dlouhou životnost terasy. Jedná se o kvalitní produkt s jednoduchou a nenáročnou montáží, která nevyžaduje speciální nástroje a přípravky a bez problémů ji zvládne i laik.

 
Detail terasy u svodu  

Výhody systému TERAFIX:

  • robustní kovová konstrukce z hliníku a nerezu
  • únosnost až 500 kg/ m2, (závisí na typu desky)
  • vhodný pro všechny druhy materiálů - dřevo, WPC a HPL desky
  • snadná a rychlá montáž (demontáž)
  • dlouhá životnost bez nutnosti údržby
  • výborný poměr cena/výkon
  • výškové nastavení konstrukce
 
TERAFIX je vhodný jak pro dřevěné, tak i pro dřevoplastové terasové desky. Záleží tedy na vás, zda si zvolíte pochůzí vrstvu z tradičního nebo exotického dřeva pro svůj přirozený vzhled nebo WPC desky odpovídající moderním požadavkům na bezúdržbovost, bezpečnost i dlouholetou životnost terasy.

Společnost VISIMPEX a.s. spolupracuje s předními dodavateli terasových desek na českém trhu, proto vám může nabídnout širokou škálu dřevěných desek (např. modřín, bangkirai, teak, merbau…) a WPC desek různých odstínů.


Podrobné informace o produktech a montážní návod získáte na www.terafix.cz.
12.05.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444