Svůj byt již pod cenou neprodáte

Nesprávným nastavením ceny mohou prodávající ztratit až 24 % z prodejní ceny. I proto přichází Reado s novým řešením pro realitní trh. Nabízí nejen ocenění nemovitostí, ale s Reado můžete svůj byt dokonce prodat a zůstat v něm, dokud nenajdete nový. Nebo s jistotou prodat nemovitost již do 48 hodin.

Novinka na realitním trhu

Proces prodeje ale i koupě nemovitosti býval často zdlouhavý, nejistý a stresující. Reado se snaží tento proces maximálně zjednodušit a přichází s moderním realitním řešením, které umožňuje prodat nebo koupit nemovitost bez stresu a s jistotou. Prvním krokem na www.reado.cz je okamžité bezplatné ocenění, které vám dokáže ihned zjistit tržní hodnotu vaší nemovitosti. Konkurenční výhodou jsou přitom aktuálně 3 moderní řešení prodeje, která umožňují řešit otázku bydlení či investování do nemovitostí co nejvýhodněji - Reado Expert, prodat okamžitě - Reado Easy, nebo prodat a koupit současně - Reado Switch.

Bezplatné a okamžité řešení

Ocenění nemovitosti je přitom zcela zdarma. Stačí vyplnit několik základních informací o vaší nemovitosti a její hodnotu se dozvíte okamžitě. K tomu Reado využívá vlastní valuační model, který analyzuje data z více než půl milionu transakcí, vlivy lokality na tržní hodnotu i technické parametry nemovitosti. Nesprávným nastavením ceny mohou prodávající ztratit až 24 % z prodejní ceny. Nezávazné ocenění hned v prvním kroku prodeje snižuje právě toto riziko.

Moderní a jednoduchá řešení přesně pro vás

Důvody a motivace prodeje nemovitosti jsou různé. Reado se snaží přinést moderní a jednoduchá řešení, která přesně adresují vaše potřeby.

Reado je průkopníkem v novém způsobu prodeje a koupě nemovitosti současně a to skrze svoji službu Reado Switch. Získáte tak možnost prodat svoji nemovitost za tržní cenu a zároveň zůstat bydlet ve své nemovitosti až 6 měsíců po prodeji s tím, že utržené prostředky investujete do koupě nového bydlení a stěhujete se pouze jednou! 

Chcete-li prodat za nejvyšší cenu a maximalizovat váš zisk, Reado pro vás má řešení Reado Expert. Řešení Reado Easy je zase pro ty z vás, kteří potřebujete prodat okamžitě. Můžete tak získat nabídku ke koupi již do 48 hodin od stovek hotovostních kupujících.

„Potřeba bydlet je jedna z největších lidských potřeb. Zároveň je segment realitních služeb velmi fragmentovaný a dekády nebyl inovován. Náš cíl je být katalyzátorem pozitivní změny, být na frontě inovací v realitách a zvýšit kvalitu realitních služeb na moderní úroveň. To má zajistit, aby prodej a koupě nemovitosti byly jednodušší, jistější a bez stresu pro klienty.“ přibližuje více jeden ze zakladatelů Reado Daniel Levársky.

Více o službách Reado se dozvíte na www.reado.cz.
18.05.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444