Svítit a zároveň šetřit?

U osvětlení do nedávna téměř nemyslitelná kombinace. Pokud jste dříve chtěli, aby svítidlo mělo opravdu velký světelný výkon a v podobě centrálního osvětlení interiéru poskytovalo kvalitní světlo pro celou místnost nebo exteriér, bylo řešením pouze použití silného (100W a více) světelného zdroje, čímž sice bylo dosaženo světelného výkonu, ale za cenu vyšší spotřeby elektrické energie, což jsme velkou měrou poznali na naší peněžence.

Philips Ecomoods je řešení!


Vývojoví pracovníci společnosti Philips rychle zareagovali a s příchodem prvních úsporných zdrojů v podobě kompaktních zářivek začali pracovat na jejích lepších parametrech, aby se co nejvíce rovnala výkonu standartní žárovky a zároveň začali vyvíjet svítidla pro jejich použití.

Celková filozofie této řady je nasnadě a je velice jednoduchá : úspora elektrické energie (!!!) při zachování stejného nebo i vyššího světelného komfortu a to jak pro interiérová svítidla, tak pro venkovní osvětlení. Zároveň tato řada udává nový směr k desingu. Každá úhledná, tenká a nenucená zářivka v této kolekci byla pečlivě navržena jako dokonalé spojení formy a funkce.

Široká nabídka stylů a designu


Výsledkem je celá řada neobyčejných stylů a nálad, jež bude ladit s vaším domovem. Počínaje jednoduchými svítidly pro orientační osvětlení, konče elegantními stropníky ve Vašem obýváku.
Svítidla Ecomoods jsou, co do uvedení na trh, nedávnou novinkou tohoto největšího producenta osvětlení a stále splňují vize firmy Philips, co se týká jak nadčasového desingu tak celkové úspory.

Šetřete přírodu i svou peněženku


Výrobky šetří nejen el. Enerii při jejich samotném provozu, ale zároveň i Váš bankovní účet při koupi samotného svítidla. V porovnání se standartním osvětlením jsou výrobky řady Ecomoods o 80% šetrnější vůči přírodě  a to jak do spotřeby elektrické energie, tak i co do výroby samotného svítidla aplikováním nových výrobních postupů, než standartní varianty svítidel. Navíc firma Philips garantuje výdrž těchto svítidel, řádově o několik let déle.

Rozhodně ale nemějte obavy, že by se tento fakt odrážel na výsledné kvalitě světla. Svítidla Ecomoods jsou vyrobena z kvalitních materiálů jakými jsou sklo, kov a kvalitní syntetické materiály typu umělých hmot s příměsí skleněných vláken, jenž ve výsledku vynikají vysokou pevností.

Barva zdrojů dodávaných se svítidly je 2700K – tzv. teplá bíla, která ve vašem domově vytvoří příjemnou a uvolněnou atmosféru, jenž v kombinaci s moderními prvky a liniemi svítidel řady Ecomoods tvoří perfektní kombinaci a výsledný dojem ze samotného svítidla.

Ke koupi doporučujeme internetový obchod www.rajsvitidel.cz kde naleznete nejen kompletní nabídku svítidel Ecomoods, ale i veškerá interiérová a exteriérová svítidla.
21.05.2011

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444