Svítidlo, které šetří energii a hodí se do každé místnosti

Pokud vybíráme osvětlení, budeme se zajímat o jeho úsporu, výdrž, bezpečnost a bezpochyby také design. Každý, kdo hledá atraktivní svítidlo za přijatelnou cenu, by neměl přehlédnut novou řadu svítidel společnosti LEDVANCE Surface Circular LED.

Svítidlo, které interiéru sluší

Tato kulatá přisazená svítidla se střízlivým designem se hodí jak do obývacích pokojů, chodeb a pracoven, tak do klidových a relaxačních zón, jako jsou ložnice a dětské pokoje. Navíc díky ochraně krytím IP44 je můžete umístit také do koupelen nebo třeba zahradních domků.

Sviťte chytře

Svítidlo má průměr 35 nebo 40 centimetrů (podle příkonu 18/24 W) a lze jej instalovat na stěny nebo stropy. Jsou k dispozici i se senzory pohybu a denního světla, lze je tak automatizovat v rámci chytrých domácností. Jejich příjemné homogenní světlo o teplotě chromatičnosti 3000 nebo 4000 Kelvinů a s vyzařovacím úhlem 120 stupňů v základní verzi uspoří až 55 procent režijních nákladů na elektřinu. Výkonem předčí svítidlo s klasickou stowattovou žárovkou o jednu třetinu a s životností 30 000 hodin jej předčí třicetkrát.

Svítidlo Surface Circular je proto za cenu od 690 Kč bez DPH skutečně výhodnou investicí. Více informací zjistíte na www.ledvance.cz.
07.11.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444