Svítidla se kupují na Rozsvitsi.cz

Stavíte dům, vybavujete pokoj, rekonstruujete byt? Hledáte lustry, závěsná svítidla do interiéru? Sháníte dárek, stojací lampu do obýváku nebo lampičku do ložnice? Pak neváhejte navštívit oblíbený e-shop se svítidly Rozsvitsi.cz.

Naleznete zde tisíce druhů svítidel, moderní, klasické i úsporné LED lustry a závěsná svítidla pro osvětlení interiéru. Lustry můžete pohodlně vybírat dle umístění např. lustry do obývacího pokoje, lustry do kuchyně neboli kuchyňské lustry, lustry nad jídelní stůl,  dětské lustry nebo lustry do ložnice. V rozšířeném vyhledávání  pak můžete volit  svítidla dle stylu a materiálu.  Pořídit si bez dlouhého objíždění prodejců můžete on-line  také kvalitní křišťálové lustry, rustikální, kovová, skleněná a designová svítidla a lustry od předních evropských renomovaných výrobců.

Navíc pokud potřebujete více jak 3 svítidla, máte příležitost využít akce Každé 3. svítidlo zdarma, kde můžete ušetřit  více jak 30%! Stačí si jen vybrat ta správná svítidla v příslušné kategorii a každé 3. svítidlo za vás zaplatí prodejce.

Nevíte si rady s výběrem vhodného svítidla, nebo s osvětlením vašeho nového bydlení? Pak se můžete zdarma obrátit na profesionální tým světelných designérů, kteří každý měsíc navrhují a realizují desítky světelných projektů šitých na míru každému zákazníkovi. Pomohou vám se správným výběrem svítidel a připraví vám světelný návrh tak, aby splnil vaše představy designové, účelové a v neposlední řadě také finanční.

Sjednejte si schůzku se světelným designérem v největším světelném studiu KOJI lights

Službu světelného designéra můžete využít také na světelných studiích KOJI light v Protivíně, Praze a Jihlavě, kde si můžete prohlédnout nabízená svítidla a lustry naživo.  Schůzku si můžete sjednat jednoduše online prostřednictvím jednoduchého formuláře ZDE. Domluvíte si den a hodinu, kdy vám schůzka vyhovuje, a světelný designér se bude věnovat již pouze vám. Zjistí vaše potřeby, očekávání, životní styl i plány do budoucna - například příchod dětí,  váš vkus, záliby a potřeby - a navrhne vám řešení osvětlení prostoru tak, abyste se v něm cítili příjemně.



Designér je zároveň schopen posoudit  všechny stavební souvislosti a možnosti daného objektu, pozemku, místa a jeho okolí a všechny tyto faktory kombinuje s vašimi požadavky pro nejlepší možný výsledek uceleného osvětlení.

Při řešení světelného projektu s vámi prodiskutuje  samozřejmě i vaše nápady a vize, takže i vy budete součástí tvůrčího procesu světelného návrhu. Vznik vašeho nového dokonale osvětleného  prostoru  by měl  být proces zábavný, nikoliv stresující, a světelný designér bude v tomto procesu průvodcem, který vám předává dlouholeté zkušenosti.
24.01.2014 | PR
  • ROZSVIŤSI.CZ

    E-shop, světelné studio a světelní designéři, kteří jsou připraveni Vám navrhnout to pravé osvětlení pro Váš dům, byt, zahradu nebo provozovnu 7 dní v týdnu. K dispozici máme své vlastní moderní světelné studio a nabízíme více jak 20 000 druhů svítidel a dekorací do bytu. Pokud jste ve fázi, kdy stavíte, vybavujete nebo rekonstruujete – inspirujte se našimi realizacemi.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444