Svítidla pro bydlení i komerční prostory od návrhu po realizaci

Stavíte, vybavujete nebo rekonstruujete? Potřebujete vybavit svůj byt, dům či provozovnu svítidly, nevíte si rady a chcete ušetřit čas i peníze?

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pokud v takovém případě navšívíte webové stránky Rozsvitsi.cz společnosti KOJI svítidla, naleznete přehledný e-shop s více než 30 000 druhy svítidel od světových renomovaných výrobců. Pohodlně si z domova můžete prohlížet jednotlivé produkty jako jsou lustry, stojací a stolní lampy, LED osvětlení, venkovní svítidla nebo LED žárovky, které můžete ihned v e-shopu za nejlepší ceny zakoupit.  Online se můžete inspirovat také realizacemi osvětlení a zdarma využít profesionálních služeb světelných designérů, kteří vám poradí se správným výběrem, připraví  vám světelný návrh dle vašich požadavků včetně té nejlepší cenové nabídky.
bydlinekBonus pro čtenáře BYDLENÍ.CZ:
Do 31.3.2013 máte možnost nakoupit designová svítidla na Rozsvitsi.cz se slevou až 50% a z těchto cen nyní získáte ještě extra slevu  5%! Stačí vložit v nákupním košíku slevový kód: rozsvitsi.
Světelná studia KOJI lights

Pokud nemáte dobré zkušenosti s nákupem přes internet nebo se jen bojíte nakoupit svítidla dle obrázků – neváhejte navštívit moderní světelná studia KOJI lights v Praze, Protivíně nebo v Jihlavě, kde si nabízené produkty můžete prohlédnout naživo. Věnovat se vám budou profesionální světelní designéři, kteří rádi pomohou s výběrem. Na výstavní ploše 1500m2 na vás čeká více než 3000 druhů svítidel všech stylů od klasických po moderní, úsporná a LED svítidla. Nabízená svítidla na Rozsvitsi.cz si lze také online objednat a ve světelných studiích zkontrolovat a převzít.
Návrhy osvětlení na míru zdarma

Rozsvitsi.cz nabízí profesionální návrhy osvětlení na míru přímo pro vás včetně realizace dodávky a dopravy kompletní zakázky a to vše zcela zdarma na místo určení po celé ČR. Na základě vaší zdarma zadané poptávky vám zde vyberou a navrhnou svítidla tak, aby byla nejenom designová a účelová, ale aby splnila především také vaše cenové představy. Řešíme také návrhy elektrorozvodů s návštěvou objektu.
Jak vybrat správná svítidla?

Prohlédněte si video, ve kterém garant světelných projektů společnosti KOJI lights Radek Kovařík radí, jak správně vybrat svítidla.

O společnosti KOJI LIGHTS

Společnost KOJI LIGHTS patří mezi nejvýznamnější dodavatele venkovního osvětlení a interiérových svítidel. Na trhu je již od roku 1991 a svým profesionálním přístupem, širokou nabídkou a nejvýhodnějšími cenami dává možnost se odlišit. Společnost KOJI lights má v jihočeském městě Protivín své vlastní logistické centrum s dokonalým zázemím pro skladování a distribuci svítidel s moderním showroomem.  Do stálého sortimentu patří jak komerční svítidla za nejnižší ceny, tak i svítidla designová pro náročné zákazníky z dílen italských mistrů, které KOJI lights exkluzivně pro ČR a na Slovensko zastupuje.
01.03.2013 | PR
  • ROZSVIŤSI.CZ

    E-shop, světelné studio a světelní designéři, kteří jsou připraveni Vám navrhnout to pravé osvětlení pro Váš dům, byt, zahradu nebo provozovnu 7 dní v týdnu. K dispozici máme své vlastní moderní světelné studio a nabízíme více jak 20 000 druhů svítidel a dekorací do bytu. Pokud jste ve fázi, kdy stavíte, vybavujete nebo rekonstruujete – inspirujte se našimi realizacemi.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444