Světelné zdroje PHILIPS - kvalitní osvětlení pro každou příležitost

Svět moderního osvětlení je komplikovaný a vysoce odborný.Trendy doby jsou hlavně miniaturizace, kvalita světla, energetická náročnost, dlouhá životnost a vysoká účinnost. Všechny novinky a inovace světelných zdrojů Philips stojí na znalostech a pochopení těchto trendů a to vše musí mít základ v dokonalé znalosti trhu a jeho zákonitostí.

Philips jako lídr na trhu se světelnými zdroji postavil svoji filozofii na vztahu k životnímu prostředí a otázka ekologicky šetrných zdrojů je na prvním místě. Philips má ve svém portfoliu všechny typy známé typy světelných zdrojů a klade důraz na vývoj a výzkum těch nových. Samozřejmostí je inovace všech světelných zdrojů a například u úsporných kompaktních zářivek stoupá nejen účinnost, ale  také se zvyšuje životnost výrobku, která například je dnes již u některých typů zářivek až 15000 hodin. Velký důraz je ale kladen na  osvětlování pomocí LED diodových světelných zdrojů. V tomto oboru je budoucnost  - tuto skutečnost si uvědomuje i výrobce světelných zdrojů Philips a proto již před mnoha lety začal uvádět na trh světelné zdroje, kde světlo produkovala LED dioda. Tento zdroj, jež je z hlediska vztahu k přírodě nejšetrnější, má o 90% menší příkon elektrické energie než srovnatelné světelné zdroje a vyniká extremně dlouhou životností( až 50000 hodin). Produkce LED zdrojů se zprvu omezovala jen na několik typů patic a výkonů, cena byla relativně vysoká a povědomí veřejnosti velmi malé. Postupně však tyto světelné zdroje vešly ve známost a  tak jako dnes snad neexistuje nikdo, kdo by neznal obyčejné úsporné kompaktní zářivky a jejich používání je běžné, u LED zdrojů jde o podobný vývoj a jistě nás čeká budoucnost, kdy LED zdroje a svítidla budou běžné a samozřejmé.

Inovace LED zdrojů je obrovská a i proto musí firma Philips několikrát ročně uvádět nové produkty a aktualizovat ceník. Světelné zdroje LED se již vyrábějí v mnoha typech patic a výkonů, různých tvarů, barev a vyzařovacích úhlů. Prudce stoupla účinnost těchto zdrojů a ceny LED zdrojů pomalu klesají, tak jak se jejich zavádění na trh stává masovější. Nejvíce zajímavé LED zdroje do klasických svítidel co do výměny standartních žárovek jsou tzv. LED žárovky, které se stávají v poslední době předmětem různých výhodných akcí a kompletů.  Společnost Philips je schopna Vám na přání udělat světelný audit zdarma, kdy snadno zjistíte, za jak dlouho se třeba na vaší firmě zaplatí kompletní výměna světelných zdrojů za zdroje LED. Vyšší pořizovací cena než u klasických zdrojů je vyvážena výrazně menší spotřebou elektrické energie a dlouhou životností , tedy Vám odpadne mnohdy složitá výměna nefunkčních standardních zdrojů, přistavování žebříků, plošin, práce a náklady za přivolání údržbáře atd. Tyto a další výhody dělají z LED zdrojů komoditu, která je všemi vnímána jako revoluční.

Philips jako nadnárodní koncern je jedničkou na trhu světelných zdrojů a svítidel. Díky vlastní vývojové laboratoři se snaží o co nejvíce úsporné a ekologicky vstřícné výrobky, ať už jde o klasické trubicové zářivky, výše popsané LED zdroje či třeba lampy na stůl z produkce Philips-Ledino. Vše naleznete na eshopu firmy Elektro S.M.S. s.r.o. . Tato firma se zabývá ím distribucí produktů Philips  již 18 let a na centrálním skladu v Českých Budějovicích má většinu položek skladem. Navštivte proto web www.philips-levne.cz a sami se přesvědčte o široké nabídce firmy Philips.
09.08.2010

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444